Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Διακίνηση μεταναστών με κλεμμένο ΙΧ στην Εγνατία οδό Κομοτηνής-Ξάνθης

Διακίνηση μεταναστών με κλεμμένο ΙΧ στην Εγνατία οδό Κομοτηνής-Ξάνθης

0

Οι αστυνομικοί της Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης συνέλαβαν τον διακινητή που μετέφερε επτά μη νόμιμους μετανάστες

 Απόπειρα διακίνησης εντοπίστηκε και σε επαρχιακή οδό του Έβρου

 

Συνελήφθησαν την Τρίτη, στους νομούς Έβρου και Ξάνθης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ξάνθης, δύο άνδρες ελληνικής υπηκοότητας, οι οποίοι εμπλέκονται σε υποθέσεις μεταφοράς και απόπειρας μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, σε επαρχιακή οδό του Έβρου, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να επιχειρεί να επιβιβάσει σε αυτοκίνητο, τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα επτά μη νόμιμους μετανάστες. Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι για το παραπάνω όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 14-9-2020 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ξυλοδαρμός νηπιαγωγού από μητέρα

Απίστευτο επεισόδιο στο 2ο Νηπιαγωγείο Ξάνθης   Μητέρα επιτέθηκε, άρπαξε από τα μαλλι…