Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αδειάζουν τις φοιτητικές εστίες της ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ για ανακαίνιση

Αδειάζουν τις φοιτητικές εστίες της ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ για ανακαίνιση

0

 

Διαμαρτυρίες από όσους στεγάζονται εκεί για απομάκρυνσή τους χωρίς να έχει βρεθεί λύση

Η Διοίκηση του ΔΠΘ αποφάσισε την απομάκρυνσή τους για να ξεκινήσουν εργασίες ανακαίνισης τον Οκτώβριο

 

Ο Σύλλογος Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψήφιων Διδακτόρων Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης διαμαρτύρεται στην απόφαση της Διοίκηση του Δ.Π.Θ κατά την οποία καλεί όσους υποψήφιους διδάκτορες και μεταπτυχιακούς φοιτητές που στεγάζονται στο κτίριο της ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ Ξάνθης, να αδειάσουν τα δωμάτιά τους μέσα στον Οκτώβριο λόγω της επικείμενη ανακαίνισης του κτιρίου.

Όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος, δεν έχει βρεθεί λύση για την μετέπειτα στέγασή τους, με το Πανεπιστήμιο να τους δίνει «διάφορες δικαιολογίες» . Καλούν, λοιπόν, το Πανεπιστήμιο να υπενοικιάσει δωμάτια σε ξενοδοχείο, καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών στην ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ, καθώς και να τους επιτραπεί η υποβολή αιτήσεων στέγασης για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, όπως προβλέπεται κάθε χρόνο.

Να σημειώσουμε πως σε απάντηση της Διοίκησης του ΔΠΘ στο σύλλογο, αναφέρεται πως για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, στις εστίες των Κιμμερίων θα φιλοξενηθούν κατά προτεραιότητα οι προπτυχιακοί φοιτητές, και εφόσον υπάρξουν διαθέσιμα δωμάτια θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωσή για την υποβολή αιτήσεων από μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το 15ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ) στην Ξάνθη

Θα πραγματοποιηθεί απο τις 19 έως τις 21 Απριλίου υπό την αιγίδα του Δημοκριτείου Πανεπιστ…