Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ 900 πακέτα λαθραία τσιγάρα και πάνω από 3,5 κιλά λαθραίου καπνού κατασχέθηκαν στην Κομοτηνή

900 πακέτα λαθραία τσιγάρα και πάνω από 3,5 κιλά λαθραίου καπνού κατασχέθηκαν στην Κομοτηνή

0

Πραγματοποιήθηκαν δύο συλλήψεις μετά από κατ’ οίκον έρευνες

Συνελήφθησαν την Παρασκευή το πρωί, στο νομό Ροδόπης, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παράβαση του νόμου περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί συνέλαβαν μία γυναίκα, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι της εντόπισαν 820 πακέτα τσιγάρων και 74 συσκευασίες με καπνό, συνολικού βάρους 3.700 γραμμαρίων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη από τους αστυνομικούς και ένας άνδρας, διότι σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε δύο σπίτια του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 80 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…