Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Θερμές ευχές στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών από το δήμαρχο Ξάνθης

Θερμές ευχές στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών από το δήμαρχο Ξάνθης

0

«Οι σπουδές σας δεν είναι μόνο το μέσο για επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση, αλλά ένας μακρύς δρόμος εμπειριών, ένα ταξίδι γνώσης, διερεύνησης, έρευνας, τεχνολογίας και πολιτισμού»

 

Τις ευχές του προς τους επιτυχόντες και τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων της Ξάνθης απηύθυνε ο δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης, σημειώνοντας: «Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους νέους μας που είδαν να ανταμείβονται οι κόποι τους και κατάφεραν  να περάσουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Το αποτέλεσμα μιας μακράς και κοπιώδους προσπάθειας φώτισε τα πρόσωπά τους και αυτό δεν είναι τυχαίο.

Συγχαρητήρια θερμά σε γονείς και  καθηγητές  που έδωσαν τον εαυτό τους στη στήριξη των νέων μας και συνέδραμαν καθοριστικά στην επιτυχία τους.

Οι σπουδές σας δεν είναι μόνο το μέσο για επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση. Είναι ένας μακρύς δρόμος εμπειριών, ένα ταξίδι γνώσης, διερεύνησης, έρευνας, τεχνολογίας και πολιτισμού.

Είμαστε βέβαιοι ότι με αυτό το πρώτο βήμα της επιτυχίας θα αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να χτίσετε γέφυρες επικοινωνίας, να εργαστείτε δημιουργικά για να βελτιώσετε τον κόσμο μας, την πόλη μας, την Ξάνθη.

Για όσους δεν τα κατάφεραν σε αυτή τη διαδικασία, ευχόμαστε οι εμπειρίες που αποκόμισαν να είναι η δύναμη τους για να μια νέα αναμέτρηση, καθώς στο στίβο της ζωής πάντα υπάρχουν ευκαιρίες. Με ψυχραιμία και αγωνιστική διάθεση ευχόμαστε να συνεχίσετε να διεκδικείτε το καλύτερο και να έχετε βαθιά πίστη ότι  η επιτυχία  θα έρθει».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Παρά την αύξηση των κρουσμάτων, σταθερό το φορτίο στα λύματα της Ξάνθης

Την τελευταία εβδομάδα σημειώθηκε άνοδος 8%. Πτώση 23% στην Αλεξανδρούπολη   Ανακοινώ…