Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο με τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο με τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη

0

Αποφασίζει για διαδικασία εκπόνησης μελέτης για πεζογέφυρα που να συνδέει Παλιά και Νέα Χρύσα

 

Την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020, θα πραγματοποιηθεί, μέσω τηλεδιάσκεψης και ώρα 19:00, συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης με τα παρακάτω θέματα:

1ο ΘΕΜΑ : Επιλογή διαδικασίας και ορισμός κριτηρίων ανάθεσης για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης εκπόνησης της μελέτης με τίτλο: «Μελέτη πεζογέφυρας & διαμόρφωσης κόμβου σύνδεσης Παλιάς και Νέας Χρύσας»

2ο ΘΕΜΑ :Επιλογή διαδικασίας και ορισμός κριτηρίων ανάθεσης για σύναψη δημόσιας σύμβασης εκπόνησης της μελέτης για το έργο «Μελέτες νομιμοποίησης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ξάνθης» με αντικείμενο μελέτης: « Μελέτες Παθητικής & Ενεργητικής Πυροπροστασίας για τα αθλητικά Κέντρα ‘Αλ. Μπαλτατζής’ & ‘ ΔΑΚ’»

3ο ΘΕΜΑ :Χορήγηση έγκρισης εισόδου-εξόδου για αντιπροσωπευτικό όχημα ‘ελαφρύ φορτηγό’ στις εγκαταστάσεις ‘Σφαγεία’ και ‘Κέντρο Αποθήκευσης και Διανομής (ΚΑΔ)’ σε δημοτική οδό αγροκτήματος Νέας Μορσίνης

4ο ΘΕΜΑ :Έγκριση διεξαγωγής δημοπρασίας για την κατασκευή του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ» εργολαβία : «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ»

5ο ΘΕΜΑ :8η Αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2020

6ο ΘΕΜΑ :9η Αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2020

7ο ΘΕΜΑ : Έγκριση έκθεσης 2ου τριμήνου έτους 2020 για την εκτέλεση του προϋπολογισμού

8ο ΘΕΜΑ : Εισήγηση στο Δ.Σ. για «Τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου πόλεως Ξάνθης για τον χαρακτηρισμό χώρου ιερού ναού και καθορισμός όρων δόμησης αυτού, μεταξύ των οδών Λεοναρδοπούλου, Αλικαρνασσού, Απόλλωνος και Θεοδώρου Δούκα στην πόλη της Ξάνθης

9ο ΘΕΜΑ :Εισήγηση στο Δ.Σ. για «Αλλαγή χρήσης της θέσης φορτοεκφόρτωσης που δημιουργήθηκε με την υπ’ αριθ. 238/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να χρησιμοποιείται και σαν θέση στάθμευσης μοτοποδηλάτων εκτός ωραρίων φορτοεκφόρτωσης επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 237

10ο ΘΕΜΑ : Λήψη απόφασης για τη συγκρότηση επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών και αμφισβητήσεων

11ο ΘΕΜΑ : Έγκριση ή μη, δωρεάν παραχώρησης ακινήτου στο σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών ‘ Η Αγάπη’

12ο ΘΕΜΑ :Κάλυψη δαπάνης ταφής θανόντα, λόγω οικονομικής αδυναμίας

13ο ΘΕΜΑ :Λήψη απόφασης για την αγορά ακινήτου με την διαδικασία της απευθείας αγοράς

14ο ΘΕΜΑ :Τροποποίηση των αρ. 321/11-11-2015 και αρ. 102/30-04-2018 Αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης ως προς το σκέλος Γ Ορισμός Υπεύθυνου Υλοποίησης του έργου και του αναπληρωτή του.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ι. Βεζυργιαννίδης: «Η αντιπολίτευση έχει αναγάγει τις ευρωεκλογές  σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης»

Ο Κομοτηναίος υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλά στο «Ε» για το διακύβευμα των ευρωεκλογώ…