Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Συλλήψεις διακινητών στο Νομό Ροδόπης

Συλλήψεις διακινητών στο Νομό Ροδόπης

0

Μπλόκαραν δύο μεταφορές μεταναστών στην π.Ε.Ο. Αλεξανδρούπολης Κομοτηνής και την επαρχιακή οδό Νέας Σάντας-Αρριανών

Συνελήφθησαν την Τρίτη στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, τρεις αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην παλαιά Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο φορτηγάκι που επέβαιναν οι δύο διακινητές, αλλά ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Τελικά, σε χωμάτινη οδό στο ύψος του ανατολικού κόμβου Κομοτηνής το όχημα ακινητοποιήθηκε και οι δύο διακινητές (οδηγός και συνοδηγός) τράπηκαν πεζή σε φυγή. Άμεσα οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δύο δράστες, ο ένας από τους οποίους (οδηγός) αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος διαπιστώθηκε ότι οι δύο δράστες μετέφεραν  επτά μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση  στην επαρχιακή οδό Νέας Σάντας – Αρριανών, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον τρίτο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει, τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι και οι δύο οδηγοί των παραπάνω οχημάτων στερούνται άδειας ικανότητας οδήγησης.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έξι νέα οχήματα στην ΕΛΑΣ από το ΕΣΠΑ για τη φύλαξη των συνόρων στον Έβρο

 Παρελήφθησαν άλλα 56 υπηρεσιακού και ελευθέρου χρωματισμού για περιοχές της Δυτικής Ελλάδ…