Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Στα χέρια των νέων η τύχη της ομάδας στη Super League

Στα χέρια των νέων η τύχη της ομάδας στη Super League

0

Ξάνθη-Απόλλων: Ήρθε η ώρα της σέντρας

Ήρθε λοιπόν σήμερα στις 20.00 το βράδυ, η ώρα για την πρώτη αναμέτρηση μεταξύ της προτελευταίας ομάδας της Super League 1 Ξάνθη με τον δεύτερο της Super League 2, Απόλλωνα Σμύρνης να διεκδικήσουν τη θέση τους μεγάλη κατηγορία. Η Ξάνθη επιδιώκει να παραμείνει στη Super League 1 για 32η χρονιά, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης να επιστρέψει σ’ αυτήν.

Πλέον , μετά και τα δεύτερα τεστ που έκανε η αποστολή της Ξάνθης και ήταν όλα αρνητικά, όλα δείχνουν ότι ο αγώνας θα γίνει κανονικά.

Ο Νίκος Καραγεωργίου έχει στη διάθεσή του μόλις δύο παίκτες της πρώτης ομάδας (Μπέντο και Φασίδη), καθώς λύθηκαν τα συμβόλαια των υπόλοιπων, και υποχρεώνεται να στηριχθεί στην ομάδα νέων του συλλόγου. Στα χέρια των νέων βρίσκεται τώρα η ευθύνη για να κρατήσουν την ιστορική μας ομάδα στην πρώτη κατηγορία.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών). Βοηθοί οι Απτόσογλου (Αθήνας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), τέταρτος ο Τσαγκαράκης (Χανίων) και στο VAR οι Ευαγγέλου, Μεϊντάνας. Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για το επόμενο Σάββατο (29/8), στη Ριζούπολη.

Ο  αγώνας  θα μεταδοθεί στις 8μ.μ. από τη συχνότητα της ΕΡΤ Sports.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ξεκινά τους αγώνες μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική ο Παύλος Μελά Κουτσού

Την Κυριακή 28 Απριλίου Ξεκινούν την Κυριακή 28 Απριλίου οι αγώνες μπαράζ ανόδου στην Γ’ Ε…