Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Πολύνεκρο τροχαίο στον κόμβο Αρδανίου Έβρου

Πολύνεκρο τροχαίο στον κόμβο Αρδανίου Έβρου

0

Επτά νεκροί και πέντε τραυματίες σε μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών- Το ΙΧ προσέκρουσε σε τσιμεντένια βάση υπό κατασκευή διοδίων και ανετράπη

Για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή μία ημέρα πριν

 

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, στο 648,60 χλμ. της Εγνατίας Οδού Κήπων – Ηγουμενίτσας (ύψος Αλεξανδρούπολης),  αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένια βάση υπό κατασκευή διοδίων και ανετράπη.

Από το τροχαίο τραυματίσθηκαν θανάσιμα επτά από τους επιβάτες του οχήματος, καθώς επίσης τραυματίσθηκαν και άλλα πέντε άτομα που επέβαιναν σε αυτό.

Οι θανόντες και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Η αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν από διερχόμενο πολίτη.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία της έρευνας το αυτοκίνητο, για το οποίο έχει δηλωθεί κλοπή στις 4/8/2020 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.

Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού συμμετείχε και η Πυροσβεστική, που σε σχετική ανάρτηση ανέφερε: “Πραγματοποιήθηκε απεγκλωβισμός 2 τραυματισμένων ατόμων και 8 ατόμων χωρίς τις αισθήσεις τους από ΙΧΕ όχημα, συνεπεία εκτροπής και ανατροπής του, στον κόμβο Αρδανίου του δήμου Αλεξανδρούπολης. Επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εξαφανίστηκε 34χρονος στην Καβάλα

Καβάλα: Άφησε τα δίδυμα κοριτσάκια του στο σχολείο και έφυγε- Κτηνοτρόφος είπε ότι είδε το…