Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ορίστηκαν από την ΕΠΟ οι αγώνες μπαράζ με τον Απόλλωνα στις 22 και 29 Αυγούστου

Ορίστηκαν από την ΕΠΟ οι αγώνες μπαράζ με τον Απόλλωνα στις 22 και 29 Αυγούστου

0

Με εξώδικο απαντά η ΠΑΕ Ξάνθης

Με εξώδικο απαντά στην ΕΠΟ η ΠΑΕ Ξάνθης μετά τον επίσημο ορισμό των αγώνων μπαράζ παραμονής με τον Απόλλωνα Σμύρνης από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Στο εξώδικο αυτό που υπογράφει ο Άρης Πιαλόγλου, η διοίκηση της Ξάνθης χαρακτηρίζει ως παράνομη την απόφαση και αντίθετη με το καταστατικό της Ομοσπονδίας την απόφαση για ορισμό του μπαράζ.

Το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση για τις έδρες των διπλών αγώνων μπαράζ παραμονής του ΑΟΞ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με την κληρωτίδα να βγάζει πως το πρώτο ματς στις 22 Αυγούστου, το ερχόμενο Σάββατο δηλαδή, θα πραγματοποιηθεί στα Πηγάδια της Ξάνθης, ενώ ο επαναληπτικός όπου και θα κριθεί ουσιαστικά το θέμα της παραμονής ή όχι του ΑΟΞ στην Σούπερ Λιγκ, θα γίνει στις 29 Αυγούστου στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης έγινε γνωστό πως η ώρα έναρξης και του πρώτου αγώνα, αλλά και του επαναληπτικού ορίστηκε στις 8.00 το βράδυ. Επίσης, από τον πρόεδρο της Επιτροπής Διοργανώσεων διευκρινίστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου ότι οι ομάδες θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν με παίκτες που ανήκουν στο περσινό ρόστερ.

Οι δύο ομάδες δεν έστειλαν κανένα επίσημο εκπρόσωπο στην κλήρωση, θέλοντας να δείξουν με τη στάση τους ότι δεν αποδέχονται τη διαδικασία της κλήρωσης.

Ωστόσο η ΠΑΕ Ξάνθης δεν περιορίστηκε σε αυτήν την κίνηση, αλλά απάντησε με δελτίο Τύπου, στο οποίο δημοσιοποίησε το εξώδικο που έκανε κατά της ΕΠΟ. Γράφει η ανακοίνωση συγκεκριμένα:

«Ελληνίδες, Έλληνες, Που ζείτε σε αυτήν την υπέροχη χώρα που λέγεται Ελλάδα, διαβάστε το παρακάτω:

«Παρόλο που αυτό το οποίο κάνουμε αυτήν τη στιγμή, είναι αντιδεοντολογικό και δεν είθισται να γίνεται.»

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ από το να σας γνωστοποιήσουμε ένα εξώδικο το οποίο απευθύνεται προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με μία λέξη ΕΠΟ.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χρόνο που θα αφιερώσετε για να το διαβάσετε.»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ασημένιες οι Κορασίδες της Ασπίδας Ξάνθης!

Πήρε το πρωτάθλημα ο Αστέρας Καβάλας Ο Αστέρας Καβάλας είναι ο πρωταθλητής στην κατηγορία …