Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Νεκρός μετανάστης σε τροχαίο που σημειώθηκε κατά τη διακίνηση

Νεκρός μετανάστης σε τροχαίο που σημειώθηκε κατά τη διακίνηση

0

Οι συνοριοφύλακες του Σουφλίου εντόπισαν αρχικά το όχημα και τους τραυματισμένους μετανάστες και στη συνέχεια βρήκαν και συνέλαβαν τους δύο διακινητές

 Άλλη μία υπόθεση διακίνησης με ταξί σημειώθηκε στον Έβρο

 

Συνελήφθησαν την Πέμπτη και την Παρασκευή, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας, τρεις διακινητές, δύο αλλοδαποί και ένας ελληνικής υπηκοότητας, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Στη μία περίπτωση, στον Έβρο, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου συνέλαβαν τους άλλους δύο αλλοδαπούς διακινητές, διότι όπως προέκυψε, επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο, μετέφεραν οκτώ μη νόμιμους μετανάστες. Συγκεκριμένα, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα αυτοκίνητο, το οποίο είχε εκτραπεί της πορείας του και προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες, καθώς και τους οκτώ διακινούμενους μη νόμιμους μετανάστες που επέβαιναν σε αυτό. Ακολούθησαν επιστάμενες έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού και του συνοδηγού που είχαν διαφύγει, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί να εντοπίσουν τους δύο διακινητές σε παρακείμενη δασική περιοχή και να τους συλλάβουν. Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίσθηκαν όλοι οι διακινούμενοι μη νόμιμοι μετανάστες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου το βράδυ της ίδιας ημέρας ένας από αυτούς κατέληξε. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Στην δεύτερη περίπτωση, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας συνέλαβαν τον τέταρτο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να έχει επιβιβάσει σε ταξί που οδηγούσε δύο μη νόμιμους μετανάστες.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…