Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Νέες συλλήψεις διακινητών σε Ροδόπη και Καβάλα

Νέες συλλήψεις διακινητών σε Ροδόπη και Καβάλα

0

Συνελήφθησαν συνολικά τέσσερις διακινητές-Μετέφεραν συνολικά έντεκα μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν την Πέμπτη και την Παρασκευή, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Καβάλας, τέσσερις διακινητές, τρεις αλλοδαποί και ένας ημεδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στο Ροδίτη Ροδόπης, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς διακινητές, διότι επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο μετέφεραν, παράνομα πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον αλλοδαπό οδηγό αυτοκινήτου, αλλά αυτός δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια, το όχημα κινήθηκε στην παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης και στο ύψος του οικισμού Νέας Κεσσάνης προσέκρουσε σε κράσπεδο και ακινητοποιήθηκε, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Στη συνέχεια, ο οδηγός – διακινητής επιχείρησε να διαφύγει πεζός, αλλά ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, αντιστεκόμενος κατά τη σύλληψη.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε, παράνομα, τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Στην τρίτη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν τον ημεδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, δύο μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν συνολικά τρία αυτοκίνητα και χρηματικό ποσό.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…