Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Νέα εποχή στον ΑΟΞ με Τομ Πάπας (;)

Νέα εποχή στον ΑΟΞ με Τομ Πάπας (;)

0

Ο ελληνοαυστραλός δεύτερης γενιάς φέρεται να έκλεισε συμφωνία με τον Χρήστο Πανόπουλο

 

Ο Ελληνοαυστραλός δεύτερης γενιάς Μπιλ Πάπας φέρεται να είναι ο επενδυτής με τον οποίο συζητά ο Χρήστος Πανόπουλος για την πώληση του ΑΟΞ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν ευρέως, όπως του gazetta και spotime, αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ξάνθης, καθώς σε περίπου 48 ώρες εκπνέει η διορία που είχε δώσει ο Χρήστος Πανόπουλος ώστε να βρεθεί αγοραστής και να μεταβιβάσει τις μετοχές του. Η πρόσφατα πρόσκληση για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 2 εκατομμύρια ευρώ, «φωτογραφίζει» πως βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με υποψήφιο επενδυτή και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο επιχειρηματίας που συζητά είναι ο Μπιλ Πάπας

Πρόκειται για ομογενή επιχειρηματία δεύτερης γενιάς από την Αυστραλία, ο οποίος δραστηριοποιείται στο ποδόσφαιρο από το 2016, όταν και έγινε «αφεντικό» της Ολίμπικ Σίδνεϊ. Αναζητώντας περαιτέρω στοιχεία για εκείνον – περισσότερα θα δούμε μόλις ολοκληρωθούν οι επαφές εάν βέβαια υπάρξει οριστική συμφωνία – βλέπουμε πως είναι ιδιοκτήτης των εταιριών FORUM GROUP και IUGIS. Στις ιστοσελίδες τους παρέχονται λεπτομέρειες για τους τομείς ενασχόλησής τους.

Η πρώτη διαθέτει εγκαταστάσεις στο Σίδνεϊ, τη Μελβούρνη, το Περθ και το Μπρισμπέιν  δραστηριοποιείται στον χώρο της τεχνολογίας και της παροχής αντίστοιχων υπηρεσιών. Μάλιστα φέρεται να απασχολεί περισσότερους από 150 υπαλλήλους.

Η δεύτερη έχει επίσης γραφεία στα 4 πόλεις της Αυστραλίας, αλλά και Οκλαντ (Νέα Ζηλανδία), Ντίσελντορφ (Γερμανία), Ντουμπάι (ΗΑΕ), Λονδίνο (Αγγλία) αλλά και στη Θεσσαλονίκη και ο κύριος όγκος ενασχόλησής της αφορά τα οικολογικά και βιολογικά προϊόντα. Μέσω αυτής μάλιστα είναι χορηγός/συνεργάζεται με τη Λίβερπουλ και τη Σάλκε, ξέχωρα από μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Αγωνίζεται σήμερα με τον ΓΑΣ στην Κομοτηνή

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 24ης αγωνιστικής Συνεχίζεται με την 24η αγωνιστική το πρ…