Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Καταδίωξη διακινητή στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης-Κομοτηνής

Καταδίωξη διακινητή στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης-Κομοτηνής

0

Το όχημα έφερε κλεμμένες πινακίδες

 

Συνελήφθη την Κυριακή το πρωί, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος μετέφερε, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας έξι μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε αυτοκίνητο, αλλά ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε την πορεία του.

Τελικά, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός – διακινητής συνελήφθη, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε, τους μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας που βρέθηκαν στο εσωτερικό του, για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή στις 5-8-2020 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου Αλεξανδρούπολης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε διωκόμενο με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Αρχών της Γερμανίας

Κατηγορήθηκε για απάτη Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης 12 Μαρτίου 2024, στην Κομοτηνή, απ…