Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στο ΕΚΑΒ από τον επιχειρηματικό κόσμο

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στο ΕΚΑΒ από τον επιχειρηματικό κόσμο

0

Σε λιτή ειδική εκδήλωση βραβεύτηκαν τα στελέχη του τοπικού ΕΚΑΒ για τη μάχη που έδωσαν στην περίοδο της πανδημίας και συνεχίζουν να δίνουν

 Σ. Μωραΐτης: «Την περίοδο της έξαρσης μιλώντας με συναδέλφους σας, διαπίστωσα και ο ίδιος την αγωνία σας, αλλά και το θάρρος και τη δύναμη ψυχής»

 Σε μια λιτή εκδήλωση το Επιμελητήριο Ξάνθης βράβευσε το βράδυ του Σαββάτου τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ 9 – Τομέας Ξάνθης, για την προσφορά τους σε όλο αυτό το διάστημα της διαχείρισης της πανδημίας του COVID – 19.

Στο χώρο της εκδήλωσης παραβρέθηκαν εκπρόσωποι τοπικών αρχών και στελέχη του ΕΚΑΒ τηρώντας τα μέτρα προστασίας και τις αποστάσεις.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Στέλιος Μωραΐτης τόνισε ότι η πρωτοβουλία να τιμήσει ο επιχειρηματικός κόσμος τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ είναι ουσιαστικά μία ευκαιρία για να απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για τη μάχη που έδωσαν την περίοδο της πανδημίας και αυτή που συνεχίζουν να δίνουν.

«Με κίνδυνο της ζωής της δικής σας και των οικογενειών σας ήσασταν μπροστάρηδες την περίοδο της έξαρσης της πανδημίας. Μιλώντας με κάποιους συναδέλφους σας την περίοδο της εκτίναξης των κρουσμάτων, διαπίστωσα την αγωνία, αλλά και το θάρρος και τη δύναμη ψυχής», σημείωσε ο κ. Μωραΐτης, επισημαίνοντας πόσο η υγειονομική κρίση έχει κλονίσει τις τοπικές επιχειρήσεις.

Από την πλευρά του, εκπροσωπώντας τη Μητρόπολη Ξάνθης ο πρωτοσύγκελος κ. Σωφρόνιος ανέδειξε τη σημασία της πρωτοβουλίας και τόνισε την καίρια συνεισφορά των εργαζομένων του ΕΚΑΒ στη δημόσια υγεία και τη νοσηλεία των συμπολιτών μας. Ευχήθηκε δε, να είναι «όσο το δυνατόν πιο αχρείαστοι», διευκρινίζοντας ότι το λέει με την καλή έννοια του όρου!

Ο κ. Χαρίλαος Λώτης διευθυντής της 6ης και 9ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ συνεχάρη και ο ίδιος τους μαχητές, διασώστες, γιατρούς και πληρώματα του ΕΚΑΒ που είναι πάντα στην πρώτη γραμμή με σύνθημα τη ζωή, την πρόληψη και την ασφάλεια του ασθενή. Ανέδειξε την τεχνική κατάρτιση και τη συνεχή εκπαίδευση των στελεχών του ΕΚΑΒ και απηύθυνε θερμές ευχές για τη συνέχεια του έργου τους.

Ευχές και συγχαρητήρια απηύθυνε και ο κ. Νεκτάριος Ορφανίδης εκ μέρους της αστυνομικής διεύθυνσης Ξάνθης, τονίζοντας την από κοινού προσπάθεια για την προάσπιση της δημόσιας υγείας και ασφάλειας των πολιτών. Διευκρίνισε συμπληρωματικά ότι από την πλευρά της αστυνομίας, ο στόχος είναι κατά κύριο λόγο να συνετιστούν οι πολίτες και όχι να βεβαιώνονται παραβάσεις.

Ακολούθησαν ευχές και από άλλες αρχές που έδωσαν το παρών και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή των βραβεύσεων.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …