Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εκπτώσεις 50% για τις μετακινήσεις των εκπαιδευτικών

Εκπτώσεις 50% για τις μετακινήσεις των εκπαιδευτικών

0

Για τα εισιτήρια τρένων, υπεραστικών λεωφορείων

 Εκπτώσεις ανακοίνωσε έως 6/9 και η Zante Ferries για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια των εκπαιδευτικών

 

Την παροχή εκπτώσεων σε τρένα και ΚΤΕΛ για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, που θα αναλάβουν υπηρεσία κατά το νέο σχολικό έτος σε περιοχές μακριά από τον τόπο διαμονής τους, ζήτησε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, από τον πρόεδρο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Φίλιππο Τσαλίδη, και τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών, Σοφοκλή Φάτσιο.

Η παρέμβαση του κ. Καραμανλή πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος της υφυπουργού Παιδείας, αρμόδιας για ζητήματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Σοφίας Ζαχαράκη.

Ο κ. Καραμανλής ευχαρίστησε θερμά τον κ. Τσαλίδη και τον κ. Φάτσιο για την άμεση ανταπόκρισή τους και αμέσως δόθηκαν οδηγίες για έκπτωση 50% στα εισιτήρια των τρένων και υπεραστικών λεωφορείων.

Παράλληλα, και η εταιρεία ΖΑΝΤΕ Ferries που, μεταξύ άλλων, εκτελεί τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Αλεξανδρούπολη –  Σαμοθράκη με το «Αδαμάντιος Κοραής ανακοίνωσε, ότι παρέχει έκπτωση μετακίνησης που φτάνει το 50% σε αναπληρωτές δάσκαλους και καθηγητές. Η παροχή ισχύει για το χρονικό διάστημα από 29/08/2020 έως και 06/09/2020.

Η παροχή της έκπτωσης είναι εφικτή με την επίδειξη της υπουργικής απόφασης πρόσληψής τους, και της αστυνομικής τους ταυτότητάς.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …