Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εισαγωγή 66χρονου ξανθιώτη στο νοσοκομείο αναφοράς λόγω κορωνοϊού

Εισαγωγή 66χρονου ξανθιώτη στο νοσοκομείο αναφοράς λόγω κορωνοϊού

0

Δώδεκα άτομα νοσηλεύονται στο Π.Ν.Γ.Α. Οι επτά είναι μετανάστες από το πρόσφατο τροχαίο στην περιοχή Δαδιάς Σουφλίου

Ένας 66χρονος από την Ξάνθη εισήχθη την Τετάρτη στο νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης ενώ αποσωληνώθηκε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ο 15χρονος μετανάστης και μεταφέρθηκε στην Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων.

Χθες, Πέμπτη στο νοσοκομείο νοσηλεύονταν 12 ασθενείς, σύμφωνα με την ΕΡΤ Ορεστιάδας. Οι 7 από αυτούς είναι οι μετανάστες από το τροχαίο που σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην περιοχή της Δαδιάς. Από τους 12 ασθενείς, οι 8 είναι στην covid-19, 1 στην ΜΕΘ και 3 στην ΜΕΛ.

Εντωμεταξύ, δείγματα για τον έλεγχο πιθανής προσβολής τους από κορωνοϊό έδωσαν την Τετάρτη το πρωί οι 9 γιατροί και 11 νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό του νοσοκομείου Διδυμοτείχου, οι οποίοι την προηγούμενη Πέμπτη είχαν έρθει σε επαφή με τους 8 τραυματίες μετανάστες του τροχαίου στην περιοχή της Δαδιάς Σουφλίου, οι οποίοι, στη συνέχεια, διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η εξέταση των δειγμάτων θα γίνει κατά προτεραιότητα και τα αποτελέσματα θα βγουν γρήγορα, ώστε να είναι δυνατός ο προγραμματισμός της επιστροφής στα καθήκοντά τους. Υπενθυμίζεται ότι και οι 20 παραμένουν όλες αυτές τις ημέρες σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πάνω από πέντε χιλιάδες φακελάκια με σπόρους μοίρασαν οι «Σπορίτες» στην Ξάνθη

Σε μία προσπάθεια να επεκτείνουν τις δράσεις τους βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης το απόγευμ…