Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Απαλλαγή από τα τέλη καθαριότητα και ηλεκτροφωτισμού για ένα τρίμηνο στο δήμο Αβδήρων

Απαλλαγή από τα τέλη καθαριότητα και ηλεκτροφωτισμού για ένα τρίμηνο στο δήμο Αβδήρων

0

Το Επιμελητήριο ενημερώνει για τον τρόπο υποβολής αίτησης στο δήμο

Για την απαλλαγή από τα ανταποδοτικά τέλη για ένα τρίμηνο για τις επιχειρήσεις του δήμου Αβδήρων ενημερώνει τα μέλη του το Επιμελητήριο Ξάνθης, δίνοντας πληροφορίες για τον τρόπο που μπορούν να υποβάλουν αίτηση.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “με το έγγραφο το οποίο αποστείλαμε στις 10/03/2020 με αριθμό πρωτοκόλλου Φ.971/723 προς το Δήμαρχο Αβδήρων κ. Γιώργο Τσιτιρίδη, τον Πρόεδρο και τους Αρχηγούς Παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αβδήρων ζητούσαμε, μεταξύ άλλων, απαλλαγή πληρωμής ανταποδοτικών τελών μέχρι τέλους του εξαμήνου κι ανάλογα με τη περίπτωση συνέχισης της κρίσης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αβδήρων με την υπ. αριθμ. 117/2020 ομόφωνη απόφασή του, αποφάσισε την απαλλαγή από το ενιαίο ανταποδοτικό τέλος καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού για διάστημα τριών (3) μηνών, για τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο.

Επειδή δεν έχει υποπέσει στην αντίληψη μας κάποια δημοσίευση – ενημέρωση από το Δήμο Αβδήρων, ενημερώνουμε τις επιχειρήσεις – μέλη μας ότι βάση της ανωτέρω απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αβδήρων, προκειμένου να επωφεληθούν την απαλλαγή των συγκεκριμένων τελών θα πρέπει να υποβάλλουν:

  • Αίτηση προς την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αβδήρων,
  • Πρόσφατο λογαριασμό κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος
  • Σχετικό επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ότι οι Κωδικοί Αριθμοί Δραστηριότητας (ΚΑΔ) των προς απαλλαγή επιχειρήσεων συγκαταλέγονται σε αυτούς των επιχειρήσεων που πλήττονται από την εξάπλωση του κορωνοϊού και για τις οποίες ίσχυε διακοπή ή περιορισμός της λειτουργίας τους.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προσωρινά ελεύθεροι οι 49 συλληφθέντες του ΑΠΘ

Αναβλήθηκε η δίκη των 49 συλληφθέντων από την αστυνομική επιχείρηση στη Σχολή Θετικών Επισ…