Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Επιχειρηματικότητα Αντιδρά στο νέο ωράριο των καταστημάτων ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας

Αντιδρά στο νέο ωράριο των καταστημάτων ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας

0

Χαρακτηρίζει το βραδινό κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης και καφέ “μέτρο με ισοπεδωτική λογική και πρακτική που θα εκτοξεύσει και την ανεργία στα ύψη”

Σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας αντιδρά στο νέο ωράριο των καταστημάτων σημειώνοντας: “η Εστίαση για άλλη μια φορά, έχει βρεθεί στο επίκεντρο των τελευταίων εξελίξεων και παρόλο που έχει χτυπηθεί πολύ, όλο αυτό το διάστημα λόγω του πολύμηνου lockdown και της σχεδόν μηδενικής τουριστικής κίνησης, τώρα επιβάλλεται από την κυβέρνηση και ωράριο λειτουργίας έως τα μεσάνυχτα.

Καλούμε την Κυβέρνηση σε άμεση απόσυρση του μέτρου, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και να μην οδηγηθεί ο μεγαλύτερος κλάδος σε αφανισμό, καθώς και δεκάδες άλλα επαγγέλματα που σχετίζονται με αυτόν.

Είναι ένα μέτρο με ισοπεδωτική λογική και πρακτική που θα εκτοξεύσει και την ανεργία στα ύψη.

Από την πρώτη στιγμή της επανεκκίνησης του κλάδου, όλα τα μέτρα ασφαλείας για την μη μετάδοση του Covid19 τηρούνται με ευλάβεια.

Η μη συμμόρφωση κάποιων, δεν είναι μόνο ευθύνη των επαγγελματιών του κλάδου, όποτε πριν καταδικάσουμε τις παραβατικές συμπεριφορές, ας αναλογισθούμε και τι ποσοστό αυτής της συμπεριφοράς αντιστοιχεί σε όλους”.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επιχειρηματικότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΙΕΛΚΑ: Συγκράτηση τιμών στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ τον Μάρτιο

Πού καταγράφηκαν μειώσεις και αυξήσεις Με ρυθμό 0,28% «έτρεξε» ο πληθωρισμός στα προϊόντα …