Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ 3 Ρομά έσπειραν τον πανικό στην πόλη

3 Ρομά έσπειραν τον πανικό στην πόλη

0

Λήστεψαν νεαρή στην Οδό Ομήρου – Έπεσαν σε σταθμευμένο όχημα στην οδό Πραξιτέλους

 

Καρφώθηκαν στο πεζοδρόμιο σε δύο σταθμευμένα οχήματα στην οδό Π. Κυρίλλου – Τραυματίστηκε ο ένας και συνελήφθη – Ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ- Γνωστοί στις αρχές και άλλοι που διέφυγαν

 

 

Απίστευτο περιστατικό συνέβη τις βραδινές ώρες της Κυριακής στην πόλη μας! 3  νεαροί που επέβαιναν σ’ ένα ΙΧ έτρεχαν σαν αφηνιασμένοι σε δρόμους της πόλης, διέπραξαν ληστεία και ατύχημα,  έσπειραν τον τρόμο και τον πανικό στις γειτονιές μέχρι να τους εντοπίσει η Αστυνομία και να συλλάβει τον ένα απ΄αυτούς τραυματισμένο, ενώ οι δύο άλλοι διέφυγαν την σύλληψη.

3 Ρομά αναστάτωσαν την πόλη – Λήστεψαν νεαρή στην Οδό Ομήρου

Σύμφωνα με πληροφορίες η παράνομη δράση τους ξεκίνησε από την οδό Πραξιτέλους, όταν το αυτοκίνητό τους έπεσε πάνω σε σταθμευμένο προξενώντας του μεγάλη ζημιά. Ο ιδιοκτήτης που τους αντιλήφθηκε από τον μπαλκόνι κάλεσε την αστυνομία. Οι ίδιοι συνέχισαν την ξέφρενη πορεία τους σταματώντας στην οδό Ομήρου όπου και άρπαξαν την τσάντα μια νεαρή που εκείνη τη στιγμή πάρκαρε το αυτοκίνητό της και έβγαινε απ΄αυτό. Την πήραν έγγραφο κινητό και 20 ευρώ. η κοπέλα κατέβαλε προσπάθεια να ξεφύγει από τα χέρια τους ευτυχώς παρενέβησαν περαστικοί και τους εκδίωξαν. Εκεί τους εντόπισαν άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ και της Ασφάλειας και άρχισε η καταδίωξη μέσα στην πόλη.

Επόμενος σταθμός η οδός Κυρίλλου – Έπεσαν πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο

Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν ανέπτυξαν ταχύτητα αλλά στην οδό Πατριάρχου Κυρίλλου, το όχημά τους εξετράπη από την ξέφρενη πορεία του περνώντας το πεζοδρόμιο έπεσε πάνω σε 2 σταθμευμένα αυτοκίνητα. Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ο ένας από τους 3 ο οποίος και συνελήφθη. Οι άλλοι δύο τον παράτησαν και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο τραυματισμένος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ – Γνωστοί οι υπόλοιποι 2 δράστες στην Αστυνομία 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συλληφθείς ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ενώ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ξάνθης. Η Ασφάλεια Ξάνθης διενεργεί προανάκριση.

Η ομάδα των 3 δραστών είναι γνωστή στις αστυνομικές αρχές, είναι θέμα χρόνου να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία και των 2 άλλων και να συλληφθούν.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…