Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Τους «τσίμπησαν» με λαθραία τσιγάρα και καπνό

Τους «τσίμπησαν» με λαθραία τσιγάρα και καπνό

0

Ένας άνδρας και δύο γυναίκες εντοπίστηκαν σε ΙΧ στην Εγνατία οδό Συνόρων-Αλεξανδρούπολης με 60 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 275 γρ. λαθραίο καπνό

Συνελήφθησαν την Τετάρτη το βράδυ, στην Εγνατία Οδό Συνόρων – Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, ένας άνδρας και δύο γυναίκες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού  τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο και κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν εντόπισαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο ταμπλό του οχήματος, καθώς και την κατοχή των δραστών, 60 πακέτα τσιγάρων και 11 συσκευασίες με καπνό, συνολικού βάρους 275 γραμμαρίων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω πακέτα λαθραίων τσιγάρων και οι συσκευασίες λαθραίου καπνού.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός του οχήματος κατηγορείται και για παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, καθόσον στερούνταν  άδειας ικανότητας οδήγησης.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…