Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Θερμομετρικός έλεγχος στην είσοδο των δικαστηρίων τις ημέρες ακροατηρίων

Θερμομετρικός έλεγχος στην είσοδο των δικαστηρίων τις ημέρες ακροατηρίων

0

Ανέλαβε στο πλαίσιο της εθελοντικής του προσφοράς τη διαδικασία ο Ερυθρός Σταυρός Ξάνθης μετά από αίτημα της Εισαγγελίας

 Στο πλαίσιο της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων της Πολιτείας για την καταπολέμηση του νέου κορωνοϊού COVID-19 και της επαναλειτουργίας των Δικαστηρίων, το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ξάνθης ανέλαβε, μετά από αίτημα της Εισαγγελίας Ξάνθης, που έγινε αποδεκτό από τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ., Dr. Αντώνιο Αυγερινό, την πραγματοποίηση προληπτικών θερμομετρήσεων στο Δικαστικό Μέγαρο Ξάνθης, από την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020.

Πιο συγκεκριμένα, οι εθελοντές και οι εθελόντριες του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ξάνθης, τηρώντας όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, βρίσκονται κατά τις ημέρες που διεξάγονται δίκες, στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου, από τις 9:00π.μ. έως τις 15:00μ.μ., θερμομετρώντας τους εισερχομένους στο χώρο.

Έτσι, έγινε και την Παρασκευή και αναμένεται να γίνει εκ νέου και για τα ακροατήρια της Τρίτης, με εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού που βρίσκονται στην είσοδο έτοιμοι να θερμομετρήσουν κάθε εισερχόμενο.

Να σημειώσουμε ότι μέχρι σήμερα δεν έχουν εμφανιστεί συμπτώματα στο δικαστήριο στο πλαίσιο της πραγματοποίησης των ελέγχων θερμομέτρησης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πιθανή διακοπή νερού αύριο σε περιοχές της πόλης

Στο πλαίσιο προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης από το Παρά…