Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Συνεχείς διακοπές νερού σε περιοχές του δήμου Αβδήρων καταγγέλλει ο Α. Κριτσίνης

Συνεχείς διακοπές νερού σε περιοχές του δήμου Αβδήρων καταγγέλλει ο Α. Κριτσίνης

0

 Ασκεί κριτική στη διοίκηση του δήμου και ζητά την παρέμβαση Εισαγγελέα

 Συνεχείς διακοπές υδροδότησης στην παραλιακή ζώνη και τους οικισμούς του πρώην δήμου Σελέρου καταγγέλλει ο Αθανάσιος Κριτσίνης, επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Αβδήρων, εγκαλώντας τη δημοτική αρχή και ζητώντας να παρέμβει ο Εισαγγελέας, λόγω της συχνότητας των περιπτώσεων που καταγράφονται. Η δήλωσή του αναφέρει: «για μια ακόμη φορά στην παραλιακή ζώνη του Δήμου Αβδήρων αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του πρώην Δήμου Σελέρου, είχαμε διακοπές νερού.

Στα δικαιολογημένα παράπονα των κατοίκων η δημοτική επιχείρηση ύδρευσης Αβδήρων απαντούσε ότι οφείλεται σε βλάβη.

Και την προηγούμενη εβδομάδα πάλι σε βλάβη οφειλόταν; Και την προ προηγούμενη; Και πριν από τρεις εβδομάδες;

Έλεος κύριε Δήμαρχε Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη. Έλεος συν διαχειριστή του Δήμου Αβδήρων κύριε Τσολακίδη.

Είστε ανεπαρκείς, ακατάλληλοι και επικίνδυνοι διότι δεν μπορείτε να εξασφαλίσετε σε ένα μεγάλο κομμάτι του Δήμου, το βασικό και ουσιώδες αγαθό του νερού.

Ανεπαρκείς διότι είστε στην εξουσία για πολλά χρόνια και δεν φροντίσατε να σχεδιάσετε την ανανέωση των υποδομών του απαρχαιωμένου δικτύου ύδρευσης.

Ακατάλληλοι διότι χωρίς να κάνατε επενδύσεις για τις υποδομές της Δ.Ε.Υ.Α.Α και ενώ παράλληλα κάνατε μεγάλες αυξήσεις στην τιμή του νερού, καταφέρατε να την φέρετε στο χείλος της οικονομικής καταστροφής, αφού ούτε το ρεύμα της στη ΔΕΗ δεν μπορεί να πληρώσει.

Επικίνδυνοι διότι στην εποχή της πανδημίας του κορωνοϊού, οι κάτοικοι του Δήμου Αβδήρων δεν μπορούν ούτε τα χέρια τους να πλύνουν, στερώντας από τον εαυτό τους το βασικό προληπτικό μέτρο μετάδοσης του ιού.

Επικίνδυνοι διότι με την ανικανότητα σας καταστρέφετε και αυτές τις λίγες καλοκαιρινές επιχειρήσεις που απόμειναν στην παραλιακή Ζώνη.

Επιτέλους, ήρθε η ώρα η εισαγγελική αρχή να διερευνήσει την ύπαρξη ποινικών ευθυνών αυτών που διοικούν. Για όλα υπάρχουν όρια κι εσείς τα έχετε ξεπεράσει».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η προσωπική διαφορά «καταπίνει» τις αυξήσεις στις συντάξεις

Ανάσα ανακούφισης ύψους 7,75% στους συνταξιούχους αλλά…   «Πάγωμα» της προσωπικής διαφοράς…