Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Superleague: Η τελική βαθμολογία σε Play off και Play out

Superleague: Η τελική βαθμολογία σε Play off και Play out

0

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Super League με ένα σύστημα, που εφαρμόστηκε πρώτη φορά. Οι έξι πρώτες ομάδες με τα πλέι-οφ έδωσαν από 36 αγώνες, οι οκτώ επόμενες από 33. Αν μετρήσουμε όλους τους αγώνες της σεζόν βγαίνουν 240, όσοι ακριβώς ήταν σε πρωτάθλημα 16 ομάδων, χωρίς πλέι-οφ.

Σε σχέση με την κανονική περίοδο στα πλέι-οφ μόνο ο Άρης με τον ΟΦΗ άλλαξαν θέσεις. Αντίθετα στα πλέι-άουτ, μόνο ο Πανιώνιος έμεινε στην ίδια θέση, την τελευταία. Και οι επτά άλλες ομάδες τερμάτισαν σε άλλη θέση από αυτή της κανονικής περιόδου! Παραθέτουμε κι άλλους ενδιαφέροντες αριθμούς από την τελευταία αγωνιστική σε πλέι-οφ και πλέι-άουτ.

Ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ με 3-0 και έριξε την αυλαία στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο, αφού επέστρεψε στην κορυφή και τυπικά μετά από δύο χρόνια. Στη δεύτερη θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions league ο ΠΑΟΚ.

Η ομάδα της Ξάνθης, ως γνωστόν τερμάτισε στην 13η προτελευταία θέση ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα της επιστραφούν οι 7 βαθμοί.

Η τελική βαθμολογία σε play off και play out

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Διακρίσεις για ΑΠΟΦΚΑ και Διομήδη στο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων

Που έγινε στις Σέρρες την προηγούμενη εβδομάδα Στο κύπελλο χειμερινών ρίψεων αναπτυξιακών …