Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Σ. Τσιλιγγίρης: Συμφωνήθηκαν συχνές επισκέψεις στη Θράκη για ακρόαση φορέων

Σ. Τσιλιγγίρης: Συμφωνήθηκαν συχνές επισκέψεις στη Θράκη για ακρόαση φορέων

0

 Η πρώτη δήλωση του βουλευτή της Ξάνθης για την συνεδρίαση της Διακομματικής. Επεσήμανε την ανάγκη να αναδειχθούν όλα τα προβλήματα

Τη διάσταση της επαφής με την κοινωνία και τους φορείς, με συχνές επισκέψεις στη Θράκη, επεσήμανε στην πρώτη δήλωσή του μετά την ολοκλήρωση της πρώτης συνεδρίασης της Διακομματικής Επιτροπής για την Θράκη, ο βουλευτής Ξάνθης της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Τσιλιγγίρης. Όπως σημείωσε, «στην πρώτη Συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης, Πρόεδρος της οποίας εκλέχτηκε η κ. Μπακογιάννη, έγινε ο Προγραμματισμός των Εργασιών που θα οδηγήσουν σε ένα Υπόμνημα εφικτών και βιώσιμων προτάσεων, οι οποίες θα μετατρέψουν τη Θράκη σε Περιφέρεια Ανάπτυξης και Καινοτομίας.

Στην Επιτροπή επεσήμανα την ανάγκη για ουσιαστική επίλυση των προβλημάτων καθώς και τον καθορισμό των Βασικών Πυλώνων Ανάπτυξης έτσι ώστε να σχεδιάσουμε το Μέλλον της Θράκης σε Στέρεες Βάσεις. Επιπρόσθετα, συμφωνήσαμε σε συχνές επισκέψεις στη Θράκη για ακρόαση Φορέων και ανάδειξη των κυριότερων προβλημάτων. Επίσης μετά από πρόταση των Βουλευτών της ΝΔ, συμφωνήθηκε να τεθούν οι Εργασίες της Επιτροπής σε Δημόσια Ηλεκτρονική Διαβούλευση με στόχο την ενεργή συμμετοχή των Θρακιωτών».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Αννέτα Τσελεπή από την Ξάνθη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς

Από την Κομοτηνή ο Αλή Αλή – Ανακοινώθηκαν οι 14 τελευταίες υποψηφιότητες Τις τελευτ…