Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Παρουσία Πανόπουλου και Πιαλόγλου η προετοιμασία της ομάδας

Παρουσία Πανόπουλου και Πιαλόγλου η προετοιμασία της ομάδας

0

Συνέντευξη Τύπου του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ξάνθη την Τρίτη

Μήνυμα ενότητας και στήριξης στην ομάδα έδωσε με την παρουσία του στις προπονήσεις ο Χρήστος Πανόπουλος. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας ήταν παρών στην προπόνηση της Τετάρτης, μαζί με τον Πρόεδρο Άρη Πιαλόγλου, τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Παπαδημητρίου και το μέλος του Δ.Σ. Κωνσταντίνο Γεωργούλα και παρακολούθησαν την προετοιμασία των παικτών, ενώ την Τρίτη το μεσημέρι (14.00) θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ, αφού πλέον θα έχει κριθεί αγωνιστικά η παραμονή της ομάδας, για να ενημερώσει για τις επόμενες κινήσεις του.

Οι προπονήσεις είναι καθημερινές για το τελευταίο και κρισιμότερο παιχνίδι των play out στο Σάββατο στη Λάρισα. Οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου μετά την αποθεραπεία της Κυριακής και την προπόνηση της Τρίτης, την Τετάρτη συνέχισαν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους για την 7η αγωνιστική των play out.

Η Ξανθιώτικη ομάδα επιζητά το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από του Πανιώνιου στο Περιστέρι, με το τεχνικό επιτελείο να καταστρώνει τα πλάνα του για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στη Θεσσαλονίκη απέναντι στη ΧΑΝΘ

Αποκλείστηκε από τον  μεγάλο τελικό αλλά τερμάτισε 3ος στον 3ο Όμιλο της National League 1…