Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Παρελθόν για την Ξάνθη ο Ντίρεσταμ

Παρελθόν για την Ξάνθη ο Ντίρεσταμ

0

Παραμένουν όλοι οι υπόλοιποι για τα τρία εναπομείναντα ματς

Στην Ξάνθη θα συνεχίσουν ως το τέλος της σεζόν όλοι όσοι έμεναν ελεύθεροι στις 30 Ιουνίου, με μοναδική εξαίρεση τον Μίκαελ Ντίρεσταμ.

Η Ξανθιώτικη ομάδα, μετά την αποκατάσταση της Δευτέρας, την Τρίτη ακολούθησε το πρόγραμμα των ασκήσεων που είχε αρκετή δουλειά σε τομείς της τακτικής. Σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους υπήρξαν παιχνίδια πίεσης, με τον Νίκο Καραγεωργίου και τους συνεργάτες του να δίνουν τις οδηγίες τους ενόψει του δεύτερου διαδοχικού εκτός έδρας αγώνα το Σάββατο με τη Λαμία.

Και σε αυτά τα τρία παιχνίδια θα είναι διαθέσιμοι όλοι οι παίκτες των οποίων τα συμβόλαια έληγαν στις 30/6 πλην του Ντίρεσταμ, ο οποίος -όπως αναμενόταν- αποτελεί από σήμερα παρελθόν από τους Ακρίτες καθώς δεν υπολογιζόταν.

Οι δανεικοί Εντουάρντο, Σόσα και Στάρτζεον, αλλά και εκείνοι που ανήκουν στην Ξάνθη και τα συμβόλαιά τους έληγαν (Κοβάσεβιτς, Λισγάρας, Μαλεζάς, Μπαξεβανίδης, Μπαριέντος και Τζουρίσκοβιτς μεταξύ άλλων) συμφώνησαν να παραμείνουν στην ομάδα και τον Ιούλιο, δηλαδή μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν.

Στα τρία επόμενα παιχνίδια των πλέι άουτ η Ξάνθη καλείται να αντιμετωπίσει κατά σειρά: Λαμία (εντός), Αστέρα Τρίπολης (εντός) και ΑΕΛ (εκτός).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Αγωνίζεται σήμερα με τον ΓΑΣ στην Κομοτηνή

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 24ης αγωνιστικής Συνεχίζεται με την 24η αγωνιστική το πρ…