Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο Διδασκαλικός Σύλλογος ζήτησε την ακύρωση της πειθαρχικού σε βάρος του Τζεμαλή

Ο Διδασκαλικός Σύλλογος ζήτησε την ακύρωση της πειθαρχικού σε βάρος του Τζεμαλή

0

Συγκέντρωση αλληλεγγύης χθες στην Α/βάθμια Εκπαίδευση Ξάνθης

 Αντιπροσωπεία του Διδασκαλικού Συλλόγου Ξάνθης συναντήθηκε χθες με την αν. προϊσταμένη της Α/Βαθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την πειθαρχική δίωξη του εκπαιδευτικού Μηλιαζήμ Τζεμαλή και να ζητήσει την ακύρωση της πειθαρχικής δίωξης σε βάρος του. Η αν. διευθύντρια ενημέρωσε ότι η ίδια καλείται να ακολουθήσει προβλεπόμενη διαδικασία, σημειώνοντας ωστόσο ότι αντιλαμβάνεται την πολιτική διάσταση της εξέλιξης αυτής.

Την ίδια ώρα, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Πρωτοβάθμιας με τη συμμετοχή μελών του Διδασκαλικού Συλλόγου, της ΕΛΜΕ Ξάνθης, του Συλλόγου Δασκάλων Αποφοίτων ΕΠΑΘ, του Συλλόγου Φοιτητών Ξάνθης και της ΚΕΕΡΦΑ

Ο Τζεμαλή έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί εγγράφως μέχρι τις 21 Ιουλίου για πειθαρχικό παράπτωμα που επισύρει μέχρι και την ποινή της οριστικής παύσης.

Από την πλευρά τους οι αλληλέγγυοι συμπολίτες και οργανώσεις έκαναν σαφές ότι το προηγούμενο που διακυβεύεται είναι ουσιαστικής σημασίας και κάλεσαν σε κλιμάκωση της δράσης.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καμπάνια με θέμα τη βιωσιμότητα από την ομάδα «Daedalus Wings» του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης

Με αρωγό τον Δήμο Ξάνθης απομάκρυναν τα σκουπίδια από την περιοχή του παρατηρητηρίου Σαμακ…