Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο Χάρης Βοϊβατόπουλος συνεχίζει με τον Λεύκιππο στη Β΄Εθνική

Ο Χάρης Βοϊβατόπουλος συνεχίζει με τον Λεύκιππο στη Β΄Εθνική

0

“Στόχος μια ομάδα που θα «βγάζει» υγεία σε όλα τα επίπεδα!”

O Χάρης Βοϊβατόπουλος θα συνεχίσει με τον Λεύκιππο Ορόσημο στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, μια κατηγορία την οποία γνωρίζει πολύ καλά ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής καθώς έχει αγωνιστεί σε αυτή ουκ ολίγες σεζόν. Με αφορμή την συνέχιση της συνεργασίας με τον σύλλογο της Ξάνθης, ο Βοϊβατόπουλος μίλησε για διάφορα θέματα στην επίσημη ιστοσελίδα του Λεύκιππου Ορόσημο. Συγκεκριμένα είπε:

Για την σεζόν 2019-20: “Παρ’ ότι η ομάδα πέτυχε τον στόχο που είχε, η χρονιά που πέρασε ήταν περίεργη καθώς δεν ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα στους αγωνιστικούς χώρους. Με τον κορονοϊό υπήρξε μια πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους και κανείς δεν ήξερε τι να περιμένει και πώς να κινηθεί. Εμείς ήμασταν πρώτοι στη βαθμολογία (σ.σ. μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος) και άποψή μου είναι ότι ακόμη και να γινόταν όλα τα ματς, πάλι πρώτοι θα τερματίζαμε”.

Για την νέα αγωνιστική χρονιά κατά την οποία θα συνεχίσει στον Λεύκιππο: “Ήταν εύκολη η απόφαση να συνεχίσω στην ομάδα γιατί βρήκα ένα γκρουπ ανθρώπων εδώ στη Ξάνθη που ταιριάζουν τα χνώτα μας και οι απόψεις μας και οι οποίοι έχουν όρεξη για να κάνουν καλύτερα πράγματα για τον Λεύκιππο κάθε χρόνο. Η φιλοσοφία μας ταιριάζει. Επίσης, βρήκα ανθρώπους που δεν μένουν μόνο στα λόγια και όταν τα πράγματα δυσκόλεψαν, ήταν εκεί και στήριξαν έμπρακτα την όλη κατάσταση”.

Για την γενικότερη λειτουργία του Λεύκιππου: “Στα δύσκολα χρόνια που περνάμε, ο Λεύκιππος οργανωτικά αποτελεί μια ομάδα που προσπαθεί να εξελιχθεί και κάθε χρονιά να εμφανίζεται ολοένα και καλύτερος. Υπάρχει όρεξη και κίνητρο στην ομάδα προκειμένου ο σύλλογος να ανέβει επίπεδο. Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα και βρήκα μια ομάδα που λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο και έχει στόχους. Γι’ αυτό τον λόγο, εξάλλου, ήρθα στον σύλλογο. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα το έκανα. Είναι καλό που λειτουργεί έτσι η ομάδα, γιατί αν έχεις στόχο να γίνεσαι καλύτερος και κάθε χρονιά να κάνεις ένα βήμα παραπάνω,τότε μόνο μπορείς να προχωρήσεις. Και αυτό ισχύει όχι μόνο στο μπάσκετ, αλλά και στη ζωή. Ευχή όλων είναι η ομάδα να «πάει» ακόμη παραπάνω και να πετύχει κάτι το καλύτερο. Όλοι μας θα προσπαθήσουμε γι’ αυτό”.

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής στο οποίο θα αγωνιστεί ο Λεύκιππος: “Είναι η πρώτη χρονιά της ομάδας στη Β’ Εθνική, κάτι που αποτελεί πρόκληση για τον Λεύκιππο. Στόχος μας είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Θέλουμε να παρουσιάσουμε μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική και η οποία θα «βγάζει» υγεία σε όλα τα επίπεδα! Ευχή μου είναι να ξεμπερδέψουμε με αυτό που περνάμε τώρα με τον κορονοϊό και να επιστρέψουμε όλοι στο γήπεδο, τόσο εμείς οι αθλητές, όσο και o κόσμος προκειμένου να μπορέσει να έρθει να μας παρακολουθήσει από κοντά”.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…