Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Νέα αυστηρά μέτρα για την είσοδο στην Ελλάδα από τα χερσαία σύνορα

Νέα αυστηρά μέτρα για την είσοδο στην Ελλάδα από τα χερσαία σύνορα

0

Αυστηροποίηση μέτρων έως τις 4/8 ανακοίνωσε ο Σ. Πέτσας. Οι εργάτες γης αν φύγουν από την Ελλάδα πριν τις 4 Αυγούστου και θέλουν να επιστρέψουν, δε θα μπορούν

 Νέα αυστηρά μέτρα για την είσοδο στην Ελλάδα από τα χερσαία σύνορα ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Στέλιος Πέτσας, ενημερώνοντας τους πολιτικούς συντάκτες.

Όπως τόνισε, «από τα μεσάνυχτα της Τρίτης η είσοδος στη χώρα επιτρέπεται από συγκεκριμένα φυλάκια. Και οι κάτοχοι δελτίου ομογενών υποχρεούνται στη συμπλήρωση φόρμας εισόδου. Πρέπει να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις», προσθέτοντας «οι εργάτες γης δεν θα έχουν δικαίωμα νέας εισόδου μέχρι νεοτέρας».

Πιο συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε: «από τα μεσάνυχτα της Τρίτης έως και την Τρίτη 4 Αυγούστου η είσοδος στη χώρα για ουσιώδεις μετακινήσεις θα επιτρέπεται από τα συνοριακά φυλάκια της Κακαβιάς, της Κρυσταλλοπηγής, των Ευζώνων, του Προμαχώνα, της Νυμφαίας και των Κήπων. Οι Έλληνες πολίτες, όσοι έχουν άδεια παραμονής αλλά και όσοι έχουν δελτίο ομογενούς, υποχρεούνται να συμπληρώνουν την προβλεπόμενη φόρμα εισόδου PLF, που γίνεται ηλεκτρονικά, καθώς και την ηλεκτρονική προαναγγελία σύντομης μετακίνησης, που γίνεται στην ίδια διεύθυνση. Ο κορωνοϊός είναι εδώ, παρακαλούμε όλους να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις σε επιβαρυμένες περιοχές, όπως. Οι εργάτες γης που βρίσκονται στη χώρα και θα βγουν πριν την 4η Αυγούστου, δεν θα έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν, μέχρι νεωτέρας. Η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει μια υγειονομικά ασφαλής χώρα».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτή την Τετάρτη η επίσημη έναρξη του 9ου φεστιβάλ «Ξάνθη – Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων»

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ επί της κεντρικής πλατείας με τη συναυλία του …