Αρχική Χωρίς κατηγορία «Μάχη» των τοπικών αρχών στο Υπουργείο Υγείας για ένα PCR

«Μάχη» των τοπικών αρχών στο Υπουργείο Υγείας για ένα PCR

0

Διαδικαστικό πρόβλημα με την αποδοχή της δωρεάς

 

Την επόμενη Τετάρτη στη 1μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της αντιπροσωπείας των τοπικών φορέων με  τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνη Γεωργιάδη.

 

 

«Μάχη» στο υπουργείο Υγείας έδωσαν χθες το πρωί ο βουλευτής Σπύρος Τσιλιγγίρης και  δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης για να εφοδιαστεί το νοσοκομείο Ξάνθης με μηχάνημα PCR. Είναι απορίας άξιο πως την στιγμή που έχει το Κέντρο Υγείας Πρίνου στην Θάσο δεν έχει ακόμη το νοσοκομείο Ξάνθης, και όλοι γνωρίζουμε ότι στο νομό μας έχουν γίνει τα περισσότερα τεστ πανελλαδικά.  Σύμφωνα με πληροφορίες μας πρόκειται να παραδοθούν 300 μηχανήματα και οι τοπικές αρχές είναι αποφασισμένες να κάνουν τα πάντα για να προμηθευτεί και το νοσοκομείο μας το οποίο διαθέτει ένα σημαντικό ποσό από δωρεές για το σκοπό αυτό αλλά πρόκειται να συνδράμει και ο δήμος Ξάνθης. Αισιόδοξος ότι  τελικά θα επιτευχθεί ο στόχος φάνηκε ο δήμαρχος κ. Μ. Τσέπελης επισημαίνοντας ότι το θέμα είναι διαδικαστικό και ότι αυτό που απομένει να διευκρινιστεί είναι πως θα γίνει η αποδοχή της δωρεάς από το νοσοκομείο Ξάνθης .

Επίσης όπως ανέφερε ο κ. Τσέπελης την επόμενη Τετάρτη στη 1μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της αντιπροσωπείας των τοπικών φορέων με  τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Αδωνι Γεωργιάδη.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

Mxanthopoulou@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Χωρίς κατηγορία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σύγχυση από το νομοσχέδιο «λάστιχο» στην εκτός σχεδίου δόμηση

Νέα δεδομένα από τις αλλεπάλληλες αποφάσεις του ΣτΕ στο νόμο που τέθηκε σε διαβούλευση – Δ…