Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Ληστεία με μάσκες χειρουργικές και μαχαίρι

Ληστεία με μάσκες χειρουργικές και μαχαίρι

0

Σε μίνι μάρκετ της Παλιάς Πόλης

 

Δύο άγνωστοι με κουκούλες και μάσκες ακινητοποίησαν τον υπάλληλο απειλώντας τον με μαχαίρι και αφαίρεσαν 300 ευρώ και κούτες με τσιγάρα

 

Θρασύτατη ληστεία διέπραξαν νωρίς το βράδυ της Τετάρτης άγνωστοι δράστες σε μίνι μάρκετ της Παλιάς Πόλης. Σοκαρισμένος ο υπάλληλος που τον απείλησαν με μαχαίρι, τον ακινητοποίησαν και λήστεψαν το κατάστημα.

Φορούσαν μάσκες χειρουργικές και τον απείλησαν με μαχαίρι

Σύμφωνα με πληροφορίες 2 άτομα με μαύρα ρούχα, φορώντας μπλούζες με κουκούλες και μάσκες χειρουργικές που φοριούνται για προστασία από τον κορωνοϊό εισήλθαν μέσα σε μίνι μάρκετ της Παλιάς Πόλης στις 10.09 το βράδυ της Τετάρτης. Αιφνιδίασαν τον υπάλληλο ο οποίος πριν προλάβει να αντιδράσει ο ένας τον απείλησε με μαχαίρι και τον ακινητοποίησε.  Ο άλλος ταχύτατα άδειασε την ταμειακή μηχανή, παίρνοντας περίπου 300 ευρώ. Πήραν επίσης μαζί τους και μερικές κούτες από τσιγάρα και έφυγαν τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η Ασφάλεια της Ξάνθης διενεργεί προανάκριση και ερευνά τις συνθήκες αλλά και τυχόν οπτικό υλικό από τη γύρω περιοχή προκειμένου να βρει τα ίχνη των δραστών που παραμένουν άγνωστοι προς το παρόν.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…