Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ξεκινούν εργασίες αποκατάστασης στην Εγνατία οδό από τη Μέστη ως την Κομοτηνή

Ξεκινούν εργασίες αποκατάστασης στην Εγνατία οδό από τη Μέστη ως την Κομοτηνή

0

Από τη Δευτέρα μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου η κίνηση από Αλεξανδρούπολη προς Κομοτηνή θα πραγματοποιείται μέσω της παλαιάς Εθνικής Οδού

Ξεκινούν ασφαλιστικές εργασίες αποκατάστασης σε τμήμα της Εγνατίας οδού από τον κόμβο Μέστης έως τον Ανατολικό Κόμβο της Κομοτηνής, το οποίο ήταν για καιρό εξαιρετικά επιβαρυμένο και υπήρχαν συνεχείς εκκλήσεις για την επιδιόρθωσή του.

Μετά από αίτημα της Εγνατίας οδού, η Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης αποφάσισε την τοποθέτηση εργοταξιακής σήμανσης και απαγορεύει προσωρινά την κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Εγνατίας Οδού από Α/Κ Μέστης έως Ανατολικό Α/Κ Κομοτηνής, στην κατεύθυνση από Αλεξανδρούπολη προς Κομοτηνή και αποκλεισμό της εισόδου στην Εγνατία Οδό από Σάπες προς Κομοτηνή, λόγω των εργασιών αποκατάστασης ασφαλτικών στρώσεων 1ης φάσης για χρονικό διάστημα από 27-07-2020 έως και 18-09-2020.

Οι ανωτέρω εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο εν λόγω τμήμα της Εγνατίας Οδού αλλά και στους κλάδους του κόμβου Μέστης, στους οποίους θα πραγματοποιούνται περιστασιακά, χωρίς απαγόρευση κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από Αλεξανδρούπολη προς Κομοτηνή, θα πραγματοποιείται μέσω της παλαιάς Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής. Οι οδηγοί θα προειδοποιούνται έγκαιρα με εργοταξιακή σήμανση.

Οι εργασίες θα εκτελούνται μόνο κατά την διάρκεια της ημέρας και δε θα εκτελεστούν εργασίες κατά τις επίσημες αργίες και εορταστικές περιόδους όπου παρουσιάζεται αυξημένη κίνηση της κυκλοφορίας των οχημάτων (15Άυγουστου, κ.λ.π.).

Οι σχετικές ρυθμίσεις θα ισχύουν από την Δευτέρα 27-07-2020 και θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή 18-09-2020 και εφαρμόζονται από την τοποθέτηση των οικείων πινακίδων με μέριμνα και ευθύνη της εταιρίας «ΕΡΓΟΜΠΕΤΟΝ.» η οποία υποχρεούται για τον τακτικό έλεγχο και συντήρηση της προσωρινής σήμανσης. Επισημαίνεται ότι η διευθύνουσα επιχείρηση του εν λόγω έργου είναι η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εξαφανίστηκε 34χρονος στην Καβάλα

Καβάλα: Άφησε τα δίδυμα κοριτσάκια του στο σχολείο και έφυγε- Κτηνοτρόφος είπε ότι είδε το…