Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ξεκίνησε ο πόλεμος ΑΕΛ – Ξάνθης με καυστικές ανακοινώσεις

Ξεκίνησε ο πόλεμος ΑΕΛ – Ξάνθης με καυστικές ανακοινώσεις

0

Θα γίνει της… Σουζάννας στη Λάρισα

Το καθοριστικό για το μέλλον της Ξάνθης είναι το Σάββατο, ωστόσο η μάχη ξεκίνησε ήδη μεταξύ των δύο… άσπονδων ΠΑΕ με καυστικές ανακοινώσεις εκατέρωθεν.

Τον πόλεμο πυροδότησε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη: « ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ. Συνεχίζεται το μαρτύριό μας: Πολυϊδιοκτησίες -7, πιστοποιητικά που ακολουθούν τις πολυιδιοκτησίες -5 και σήμερα δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν, τα οποία απαξίωσε ο διαιτητής να τα δει ακόμη και στο VAR, ένα γκολ κανονικό που κάποιες φάσεις πριν η μπάλα ακούμπησε στην τρίχα του χεριού του ποδοσφαιριστή.

ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ Σ Ο Υ Ζ Α Ν Α Σ!

Όλοι εμείς εδώ στην Ξάνθη περιμένουμε το Σάββατο να δούμε το “θα γίνει της ΣΟΥΖΑΝΑΣ”! ΚΟΝΤΟΣ Ψαλμός Αλληλούια. Η ζωή θα το δείξει.»

Απαντώντας η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση και εξαπολύει φουλ επίθεση κατά της Ξάνθης αλλά και του ΠΑΟΚ, με αφορμή την ανακοίνωση των βυσσινί για τη Σουζάνα και την απάντηση από την ομάδα της Θράκης. Η Λάρισα αναρωτιέται στην τοποθέτηση της τον λόγο που ενόχλησε τόσο η ανακοίνωση της για το ματς με τη Ξάνθη, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Χρήστο Πανόπουλο αλλά και στον Αρη Πιαλόγλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ: «Διαβάσαμε την απάντηση της ΠΑΕ Ξάνθη, δηλαδή των κ.κ. Μάκη Γκαγκάτση, Κυριάκου Κυριάκου, Παπαθεοδώρου του SDNA και ενός, που έκανε τα θελήματα και πήγαινε στο περίπτερο να αγοράσει τα τσιγάρα του πατρός Γκαγκάτση, ονόματι Βασιλόπουλου, αφού αυτοί τις γράφουν, οι οποίοι, για λογαριασμό του πραγματικού αφεντικού, μας απήντησαν και διερωτώμεθα τι είναι αυτό που σας ενόχλησε στην ανακοίνωση μας.

Εμείς τι γράψαμε ρε παιδιά; Στο παιχνίδι Ξάνθη – ΑΕΛ της κανονικής διάρκειας, από την ώρα που πάτησε η αποστολή της ΑΕΛ στο γήπεδο σας μέχρι την ώρα που έφυγε, τα μεγάφωνα του γηπέδου έπαιζαν συνεχώς το αγαπημένο τραγούδι που πρώην ιδιοκτήτου της Ξάνθης με τα κόκκινα παντελόνια και τα κόκκινα αμάνικα Χρήστου Πανόπουλου, τη Σουζάνα και όσοι ήταν εκεί, δηλαδή καμία τριανταριά παιδιά από τις ακαδημίες και οι γονείς τους, αφού αυτοί είναι οι οπαδοί της Ξάνθης, έβριζαν εν χορώ με χυδαία συνθήματα τη Λάρισα και τον κ. Κούγια, ο οποίος δεν έκανε τίποτα άλλο από το να προστατεύσει τα συμφέροντα της ομάδος μας και ανέδειξε στα δικαιοδοτικά όργανα την πολυιδιοκτησία ΠΑΟΚ – Ξάνθης. Εμείς στη Λάρισα το Σάββατο θα κάνουμε ακριβώς το ίδιο. Από την ώρα που θα πατήσετε στο γήπεδο, μέχρι την ώρα που θα φύγετε, θα παίζουμε όλες τις εκτελέσεις του αγαπημένου τραγουδιού των Πανόπουλου – Πιαλόγλου, τη Σουζάνα, σε όλες του τις διεθνείς εκτελέσεις και σας καλούμε να έρθετε όλοι και να γλεντήσουμε μαζί….»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Διακρίσεις για ΑΠΟΦΚΑ και Διομήδη στο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων

Που έγινε στις Σέρρες την προηγούμενη εβδομάδα Στο κύπελλο χειμερινών ρίψεων αναπτυξιακών …