Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ξεκινά η επισκευή των γεφυρών Κιμμερίων και Εχίνου

Ξεκινά η επισκευή των γεφυρών Κιμμερίων και Εχίνου

0
pezogefyra kimmeria1-web

Απαιτούνται 48ωροι αποκλεισμοί του δρόμου γιατί και οι δύο γέφυρες λόγω στενότητας δεν επιτρέπουν την ομαλή λειτουργία μόνο της μιας πλευράς κυκλοφορίας

Ξεκινούν οι εργασίες για το υποέργο «Επισκευές φθορών γεφυρών – τεχνικών του οδικού δικτύου Π.Ε. Ξάνθης» του έργου «Επισκευή και συντήρηση οδικού δικτύου Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης», στις γέφυρες Κιμμερίων και Εχίνου. Για τις ανάγκες των εργασιών η αστυνομία Ξάνθης ενέκρινε μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας, καθώς απαιτείται ο αποκλεισμός για 48ωρες εργασίες. Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται: «Το οδικό δίκτυο που ανήκει στην Π.Ε. Ξάνθης περιλαμβάνει γέφυρες που χρήζουν εργασιών αποκατάστασης των αρμών τους, των μεταβατικών επιχωμάτων τους, της στεγανοποίησής τους και της αποκατάστασής του σκυροδέματος σε σημεία όπου αποκαλύφθηκε ο οπλισμός λόγω οξείδωσής του…». Επιπλέον αναφέρεται: «Ειδικότερα για τις γέφυρες Κιμμερίων και Εχίνου, επειδή το πλάτος τους είναι περιορισμένο και είναι αδύνατον να γίνουν οι απαιτούμενες εργασίες εντέχνως και με ασφάλεια σε δύο φάσεις αποκλείοντας μόνο τη μία λωρίδα κυκλοφορίας, απαιτείται ο πλήρης αποκλεισμός τους για 48 ώρες.

Για τις ανάγκες των συγκεκριμένων έργων και κατά τη διάρκεια αυτών, η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται από το λοιπό Εθνικό Οδικό Δίκτυο.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν έως τις 14/08/2020. Κατά το χρονικό διάστημα των εργασιών θα πρέπει να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, προς πρόληψη τροχαίου ατυχήματος ή κυκλοφοριακής συμφόρησης, με ευθύνη του αναδόχου.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εργασιακό, Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Δύο προσλήψεις στον δήμο Ξάνθης Δίμηνες συμβάσεις για το Τμήμα Πρασίνου Ο Δήμος Ξάνθης ανα…