Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κινητοποίηση από το σύλλογο κατοίκων Παλιάς Πόλης για τη σύνδεση του παραδοσιακού οικισμού με φυσικό αέριο

Κινητοποίηση από το σύλλογο κατοίκων Παλιάς Πόλης για τη σύνδεση του παραδοσιακού οικισμού με φυσικό αέριο

0

Καλεί τους κατοίκους να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στη ΔΕΔΑ

Με ανάρτησή του ο σύλλογος για την προστασία και την αναβίωση της Παλιάς Πόλη καλεί τους κατοίκους του οικισμού να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη σύνδεση της Παλιάς Πόλης με φυσικό αέριο, καθώς, όπως αναφέρει, προς το παρόν είναι εκτός σχεδιασμού.

Η ανάρτηση αναφέρει: «αγαπητές και αγαπητοί, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι προχωράει η σύνδεση της Ξάνθης με φυσικό αέριο. Από επικοινωνία που είχε ο Σύλλογος με την ΔΕΔΑ (Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων διανομής Αερίου) μάθαμε ότι η Παλιά Ξάνθη είναι εκτός σχεδιασμού γιατί δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον. Μπορούμε να εκδηλώσουμε ενδιαφέρον, μπαίνοντας στην ιστοσελίδα https://www.deda.gr/ και πατώντας, εκεί που λέει “Πως θα συνδεθείτε” την “φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος”. Κατεβάζετε την φόρμα, την συμπληρώνετε, και την στέλνετε ηλεκτρονικά στο email: sindesi@deda.gr. Η συμπλήρωση της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος δεν αποτελεί δέσμευση για τον ενδιαφερόμενο. Αν η ΔΕΔΑ δεχτεί πολλές αιτήσεις από Παλιά Ξάνθη, είναι πιθανόν να μας συμπεριλάβει στο σχεδιασμό».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνάντηση Κοντού με Σουλεϊμάν για την ένταξη του Δροσερού στο σχέδιο πόλεως

Η συνάντηση έλαβε χώρα την Πέμπτη 11 Απριλίου Συνάντηση με τον δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό…