Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Καταδιώξεις διακινητών σε Ξάνθη, Έβρο και Καβάλα

Καταδιώξεις διακινητών σε Ξάνθη, Έβρο και Καβάλα

0

Ο ένας ακινητοποιήθηκε στην πόλη της Ξάνθης. Κατασχέθηκαν τρία ΙΧ

Νέες συλλήψεις διακινητών πραγματοποιήθηκαν στους νομούς Ξάνθης, Έβρου και Καβάλας, σε βάρος τριών ατόμων οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, βραδινές ώρες της Κυριακής στον οικισμό Κοπτερού Ροδόπης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου πραγματοποίησαν σήμα στάσης οδηγό αυτοκινήτου, αλλά αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς. Τελικά ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα στην πόλη της Ξάνθης, όπου εγκατέλειψε το όχημα, διαφεύγοντας τη σύλληψη, ενώ οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν και συνέλαβαν την συνοδηγό – συνεργό του. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι οι δύο διακινητές μετέφεραν παράνομα πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση,  τη Δευτέρα το πρωί στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης οδηγό  αυτοκινήτου, αλλά αυτός δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς. Πλησίον του κόμβου Μάκρης το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός – διακινητής συνελήφθη, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε επτά μη νόμιμους μετανάστες.

Στην τρίτη περίπτωση, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον οδηγό αυτοκινήτου, αλλά ούτε αυτός συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς. Πλησίον του οικισμού Φωλιάς Καβάλας το όχημα ακινητοποιήθηκε, ενώ οι επιβάτες του τράπηκαν πεζή σε φυγή, αλλά οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον οδηγό – διακινητή και δύο μη νόμιμους μετανάστες. Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι το παραπάνω όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή στις 15-7-2020 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι και οι δύο οδηγοί – διακινητές στερούνται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν τρία αυτοκίνητα και χρηματικό ποσό.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κατάσχεση ενός κιλού κάνναβης στην Καβάλα

Εντοπίστηκε σε αστυνομική έρευνα με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου   Συνελήφθη τη Δευ…