Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κ. Μπαντίκος: Λήξη πανελλαδικών με ιδιαίτερες ευχαριστίες στην εκπαιδευτική κοινότητα Ξάνθης

Κ. Μπαντίκος: Λήξη πανελλαδικών με ιδιαίτερες ευχαριστίες στην εκπαιδευτική κοινότητα Ξάνθης

0

Ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης συγχαίρει τους υποψηφίους για την παραδειγματική πειθαρχία και ψυχραιμία

 Ολοκλήρωση των εξετάσεων με ιδιόμορφες συνθήκες, αλλά χωρίς προβλήματα στα 74 εξεταστικά κέντρα της ΑΜΘ

Σε μήνυμα με αφορμή τη λήξη των πανελλαδικών εξετάσεων προχώρησε ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης ΑΜΘ Κωνσταντίνος Μπαντίκος, κάνοντας μνεία στις ιδιαίτερες συνθήκες και την προσπάθεια που απαιτήθηκε στην ΠΕ Ξάνθης. Στο μήνυμά του αναφέρει: «Αγαπητοί/ές μαθητές, μαθήτριες, γονείς, συνάδελφοι, τη Δευτέρα, 13 Ιουλίου, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις που διενεργήθηκαν, όσον αφορά στον χώρο ευθύνης μας, σε συνολικά 74 Εξεταστικά Κέντρα και 1 Βαθμολογικό Κέντρο.

Παρά το γεγονός ότι οι συνθήκες που βιώνουμε είναι ιδιόμορφες και πρωτόγνωρες, έχουμε όλοι, ως χώρα αλλά και ατομικά, ανταποκριθεί με επιτυχία στην υγειονομική κρίση που έπληξε όλον τον πλανήτη. Το ίδιο συνέβη και κατά τη διεξαγωγή των εν λόγω εξετάσεων, οι οποίες, έτσι και αλλιώς, αποτελούν μια διαδικασία πολύπλοκη και κοπιώδη.

Για το υψηλό αίσθημα ευθύνης, τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό τους ευχαριστούμε:

-Τον Πρόεδρο και τους εκπαιδευτικούς – μέλη που στελέχωσαν το Βαθμολογικό Κέντρο.

-Τους Προέδρους και τα μέλη των εξεταστικών επιτροπών.

-Τους εκπαιδευτικούς που εργάστηκαν ως επιτηρητές.

-Όλους τους εμπλεκομένους, τόσο στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αν. Μακεδονίας – Θράκης, όσο και στις οικείες Διευθύνσεις Δ/θμιας Εκπαίδευσης.

Η υπηρεσία μας κλήθηκε να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες συνθήκες, όπως αυτές διαμορφώθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης. Ως εκ τούτου, ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στα στελέχη και τους εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης, αφού, παρά τις δυσκολίες που προκλήθηκαν από την πανδημία, με αποτέλεσμα τις αλλαγές που χρειάστηκε να γίνουν την τελευταία στιγμή με τη δημιουργία παραρτημάτων των ήδη υφιστάμενων εξεταστικών κέντρων, αλλά και την κατ’ εξαίρεση λειτουργία εξεταστικών κέντρων  για τα ειδικά μαθήματα, η προσπάθειά μας στέφθηκε με επιτυχία.

Τέλος, ξεχωριστή μνεία οφείλουμε σε εσάς, τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τους μαθητές, οι οποίοι με παραδειγματική πειθαρχία και ψυχραιμία συμμετείχατε στο όλο εγχείρημα. Μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών, απομένει η συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου, για την οποία σας καλούμε να επιδείξετε την ίδια προσοχή, σταθμίζοντας όλους τους παράγοντες που θα συμβάλουν σε μια επιτυχή επιλογή. Αρωγοί σας στάθηκαν, πέραν των εκπαιδευτικών, οι γονείς σας, οι δικοί σας άνθρωποι, παρέχοντας την απαραίτητη ηθική στήριξη σε μια τόσο κομβικής σημασίας καμπή  στη ζωή σας.

Ανεξάρτητα από το όποιο αποτέλεσμα, είναι παραπάνω από σίγουρο ότι το μέλλον θα φέρει στο δρόμο σας πολλές ευκαιρίες για την εκπλήρωση των επιδιώξεών σας. Καμία προσπάθεια δεν είναι μάταιη, αφού από τις δυσκολίες και τις δοκιμασίες ο άνθρωπος κερδίζει εμπειρίες και γίνεται πιο δυνατός».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ξεκινούν ασφαλτοστρώσεις στις οδούς Θήρας και Βυρσοδεψείων

Θα διακοπεί η κυκλοφορία από Δευτέρα ως Παρασκευή   Από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου μέχρι κ…