Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΙΧ διακινητών συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο στην Ε.Ο. Αλεξανδρούπολης-Κομοτηνής

ΙΧ διακινητών συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο στην Ε.Ο. Αλεξανδρούπολης-Κομοτηνής

0
astynomiko_02

Διέφυγε ο ένας διακινητής. Ο άλλος μαζί με τους οκτώ μη νόμιμους μετανάστες και τους δύο επιβαίνοντες του άλλου οχήματος μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο

 Συνελήφθη την Τετάρτη στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας οκτώ μη νόμιμους μετανάστες. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει έναν ακόμη άγνωστο συνεργό του, ο οποίος αναζητείται.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον αλλοδαπό δράστη, διότι όπως διαπιστώθηκε επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο, που οδηγούσε άλλος συνεργός του, ο οποίος διέφυγε τη σύλληψη και αναζητείται, μετέφεραν οκτώ μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην παλαιά Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστος δράστης συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με άλλο αυτοκίνητο που επέβαιναν δύο άτομα, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν τα οχήματα, ενώ ο οδηγός – διακινητής τράπηκε πεζός σε φυγή.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο πρώτο όχημα και κοντά σε αυτό, εντόπισαν οκτώ μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους ο άγνωστος οδηγός μαζί με τον συνεργό του, που συνελήφθη, μετέφεραν παράνομα.

Οι επιβαίνοντες των δύο οχημάτων μεταφέρθηκαν στo Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και Κομοτηνής.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τροχαίο με διακινητή στο Σέλερο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό έξι ατόμων

Το όχημα ήταν δηλωμένο για κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης Συνελήφθη το μεση…