Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΠΟ: Αναβλήθηκε η απόφαση για την αναδιάρθρωση

ΕΠΟ: Αναβλήθηκε η απόφαση για την αναδιάρθρωση

0

Ορίστηκαν οι εκλογές στις 9 Οκτωβρίου και ο τελικός κυπέλλου στις 30 Αυγούστου

Καμία απόφαση για την αναδιάρθρωση δεν έλαβε η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, μετά το τελεσίγραφο της Super League, ότι δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα σε περίπτωση που η Ομοσπονδία πει το «ναι» και αυξηθούν οι ομάδες.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής αποφασίστηκε να μην υπάρξει συζήτηση και κατ΄ επέκταση απόφαση περί αναδιάρθρωσης, καθώς από τη μία υπήρχε η θέση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, ενώ από την άλλη, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, εμφάνισε επιστολή της UEFA που δεν συμφωνεί στο ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ αναγκάστηκαν να μεταθέσουν στο άμεσο μέλλον τη συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα… τραβήξει χρονικά. Είναι δεδομένο πως αναζητείται λύση και δεν θ΄ αργήσει να παρθεί, από τη στιγμή που θα πρέπει να υπάρξει σχεδιασμός των ομάδων για τη νέα περίοδο.

Πρόκειται για μία δύσκολη απόφαση αφού εάν παραμείνει η Super League με 14 ομάδες, η ΕΠΟ θα πρέπει να «χωρέσει» τις υπόλοιπες 34 σε μία ή δύο κατηγορίες.

Παράλληλα αποφασίστηκε οριστικά πως οι εκλογές της ομοσπονδίας θα διεξαχθούν στις 9 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια της τακτικής εκλογικής γενικής συνέλευσης ενώ στην ίδια συνέλευση θα εκλεγούν και τα νέα μέλη της επιτροπής εφέσεων.

Από εκεί και πέρα αποφασίστηκε πως το Παγκρήτιο ή το “Opap Arena-Αγιά Σοφιά” θα θέσουν υποψηφιότητα για τον τελικό του Europa Conference League 2022 ή 2023 και επίσης εγκρίθηκε και η πρόσληψη του Γρηγόρη Γεωργάτου στην Εθνική ως συντονιστή στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης εθνικών ομάδων. Επίσης γίνεται αναφορά στις αποφάσεις για τον τελικό Κυπέλλου και την αναβολή της απόφασης για την αναδιάρθρωσης της Super League.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κ-16: Συγκλονιστική η ομάδα της Ξάνθη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Νίκησε στα πέναλτι την ΕΠΣ Αθηνών Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης στα ημιτελι…