Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Εκλογές με μεγάλο ενδιαφέρον την Κυριακή στο Λεύκιππο

Εκλογές με μεγάλο ενδιαφέρον την Κυριακή στο Λεύκιππο

0

Όλοι οι υποψήφιοι για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ετήσια Τακτική Συνέλευση πραγματοποιεί ο Λεύκιππος την Κυριακή στις 10.00π.μ., στην έδρα του σωματείου, στην Ξάνθη επί της οδού Πλάτωνος 10. Μετά το πέρας της συνέλευσης, θα υλοποιηθεί ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και της Ε.Ε.

Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τα μέλη για συμμετοχή στο Δ.Σ. και η ιστοσελίδα του Συλλόγου παρουσιάζει τους υποψήφιους για την διοίκηση.

  1. Διονύσιος Φιλίππου – γεννήθηκε στην Ζάκυνθο, είναι Πτυχιούχος Νομικής Σχολής και κάτοχος Διδακτορικού Τίτλου. Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, Επίκουρος Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο ΔΠΘ στο τμήμα της Νομικής Σχολής Κομοτηνής στον Τομέα του Δημοσίου Δικαίου, μέλος της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων, μέλος Επιστημονικού Συμβουλίου Νομικών Περιοδικών (Διοικητική Δίκη, Θεωρία και Πράξη Διοικητικού Δικαίου).
  2. Στέφανος Παϊτάρης – γεννήθηκε στην Ξάνθη, το 1988 αποφοίτησε από τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών και μετά από θητεία 29 χρόνων στο Στρατό Ξηράς, αποστρατεύθηκε φέροντας το βαθμό του Ταγματάρχη. Έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στον αθλητισμό από διάφορα πόστα όπως ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής σε διάφορα σωματεία της Ελλάδας , έφορος σε εφηβικά – παιδικά τμήματα σε σωματείο καλαθοσφαίρισης, παρατηρητής αγώνων ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ Ξάνθης, αντιπρόεδρος επί σειρά ετών στο Δ.Σ της Λέσχης Φίλων Xanthifans, έφορος στην ομάδα καλαθοσφαίρισης του Άθλου Ξάνθης.
  3. Ραμαδάν Μποζ -έχει γεννηθεί στα Κιμμέρια Ξάνθης, είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο, ο οποίος είναι ενταγμένος και μαθαίνει το άθλημα του μπάσκετ στις ακαδημίες της ομάδας του Λεύκιππου Ξάνθης. Είναι έμπορος υαλικών, έχει διατελέσει αντιδήμαρχος στο Δήμο Ξάνθης, αντιπρόεδρος της κοινότητας Κιμμερίων.
  4. Λάμπης Καϊτεζίδης– γνωστός και ως ο «Ιταλός», γεννήθηκε στα Ίμερα Ξάνθης. Είναι απόφοιτος τεχνικής σχολής ηλεκτρολόγων και αυτοδίδακτος διακοσμητής. Σε ηλικία 17 ετών υπέστη βλάβη στα μάτια εξαιτίας σοβαρού εργατικού ατυχήματος. Τον Νοέμβριο του 1984, δημιούργησε το κατάστημα «Studio Italos», ένα δισκοπωλείο στο κέντρο τής Ξάνθης. Η επιχείρηση υφίσταται μέχρι σήμερα, έχοντας επεκταθεί επιτυχώς. Ο Λάμπης υπήρξε ενεργό μέλος αθλητικών σωματείων και πολιτιστικών συλλόγων, αλλά και παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών.
  5. Χαρίλαος Ζακόπουλος – γεννήθηκε το 1959 στην Χρυσούπολη Καβάλας και από το 1989 είναι μόνιμος κάτοικος Ξάνθης. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Βερολίνου Γερμανίας, Ειδικός Καρδιολόγος, κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος.
  6. 6. Αναστάσιος Ζάρας -γεννήθηκε στους Αμαξάδες Ροδόπης, κατοικεί στην Ξάνθη, είναι έγγαμος με παιδιά, εργαζόταν ως υπάλληλος του Υπουργείου Μεταφορών και από το 2013 είναι συνταξιούχος. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Α.Ο Λεύκιππου και μέλος του Δ.Σ του συλλόγου.
  7. Απόστολος Αποστολίδης -γεννήθηκε στη Μάνδρα Ξάνθης κι εργάζεται ως πολιτικό προσωπικό στον Ελληνικό Στρατό. Στο παρελθόν δίδασκε επί 10 χρόνια μάθημα εργαστηρίων στο ΕΠΑΛ – ΟΑΕΔ Ξάνθης. Υπήρξε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής και παράγοντας στο Δ.Σ του ποδοσφαιρικού σωματείου ΕΡΜΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ. Είναι μέλος από την ημέρα ίδρυσης του Α.Ο. Λεύκιππου συμμετέχοντας στο Διοικητικό Συμβούλιο. Εκτελεί τα καθήκοντα του Εφόρου Ακαδημιών και αυτά του αρχηγού αποστολών της ομάδας.

8.Πέτρος Τσίλογλου – Επιχειρηματίας με πείρα στον τομέα των κατασκευών και επισκευών μηχανημάτων. Ασχολείται ενεργά με το μπάσκετ στην Ξάνθη εδώ και 10 συναπτά έτη. Είναι έγγαμος με δύο παιδιά.

  1. Ματθαίος Σαββίδης – ορθοπαιδικός χειρουργός και κάτοχος πτυχίου φυσ/πείας. Έγγαμος με δύο παιδιά. Στόχος και όραμα του είναι η μετατροπή του Αθλητικού Ομίλου Λεύκιππος Ξάνθης σε έναν αθλητικό οργανισμό με πολλά διαφορετικά αθλητικά τμήματα. 10. Θωμάς Ξανθόπουλος – είναι δικηγόρος. Θεωρεί τον Αθλητικό Όμιλο Λεύκιππο Ξάνθης ως «Κοιμώμενο Γίγαντα». Θέτει εκ νέου υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο του Λεύκιππου, ώστε, αν εκλεγεί, να συμβάλλει στην περαιτέρω εξέλιξη και ανάπτυξη του οικοδομήματος του Λεύκιππου με απώτερο στόχο τη δημιουργία ενός Αθλητικού Ομίλου, ο οποίος θα αποτελεί πανελλαδικά παράδειγμα προς μίμηση.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…