Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Διακινήσεις μεταναστών σε Νέα Χιλή Έβρου και Εγνατία

Διακινήσεις μεταναστών σε Νέα Χιλή Έβρου και Εγνατία

0

Ο ένας διακινητής κατείχε και ναρκωτικά χάπια

 Συνελήφθησαν τη Δευτέρα και την Τρίτη, στους νομούς Έβρου και Καβάλας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Καβάλας, δύο διακινητές, ένας άνδρας ελληνικής υπηκοότητας και ένας αλλοδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά δέκα μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στο ύψος του οικισμού Νέας Χιλής Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν τον ένα δράστη διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, επτά μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο δράστης κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, καθόσον βρέθηκαν στην κατοχή του έξι ναρκωτικά δισκία.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, συνέλαβαν τον αλλοδαπό διακινητή διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, τρεις μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι και οι δύο διακινητές στερούνται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα και τα ναρκωτικά δισκία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…