Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δ. Αυγέρη: «Καταστροφικό για τη Βόρεια Ελλάδα το επιτελικό μπάχαλο της κυβέρνησης στα σύνορα»

Δ. Αυγέρη: «Καταστροφικό για τη Βόρεια Ελλάδα το επιτελικό μπάχαλο της κυβέρνησης στα σύνορα»

0

Χαρακτηρίζει «επιτελικό φιάσκο» τις παλινωδίες για το άνοιγμα των συνοριακών σταθμών

 Σε δήλωση προχώρησε η Δώρα Αυγέρη, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Θεσσαλονίκης και Αν. Τομεάρχη Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), σχετικά με τα κλειστά σύνορα της ΑΜΘ. Όπως σημείωσε: «Την περασμένη Δευτέρα η κυβέρνηση ανακοίνωσε το κλείσιμο των ελληνοβουλγαρικών συνόρων στο Ορμένιο και τη Νυμφαία και το άνοιγμα των ελληνοτουρκικών συνόρων στους Κήπους και τις Καστανιές Έβρου. Αλλά όπως φαίνεται, τελικά ούτε η ίδια ξέρει τι από τα όσα ανακοίνωσε ισχύει.

Πριν αλέκτωρ λαλήσει, αναίρεσε την απόφασή της για τις Καστανιές για να μην πληγεί το καλοδιαφημισμένο  αφήγημά της, αυτό της «μάχης των συνόρων». Ενώ για τους Κήπους που άνοιξαν, αναζητείται ακόμη ο ΕΟΔΥ για να τους αναγκαίους ελέγχους. Ο ορισμός του φιάσκου στη Νυμφαία Ροδόπης, όπου κανείς δεν γνωρίζει αν τα σύνορα πρέπει να είναι ανοιχτά ή κλειστά, ούτε καν η ελληνική αστυνομία που ενημερώνεται από τα ΜΜΕ, που κι αυτά προσπαθούν να έχουν ενημέρωση από όπου μπορούν!

Και σαν να μην έφτανε το «επιτελικό μπάχαλο» στα σύνορα, ήρθε και το «ψηφιακό μπάχαλο» της ηλεκτρονικής φόρμας για τους τουρίστες, η οποία κατέρρευσε και δεν λειτουργεί.

Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν γνωρίζει τι της γίνεται. Δεν γνωρίζει καν πόσο μεγάλο είναι το πλήγμα που έχει προκαλέσει στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη, εξαιτίας αυτής της αβεβαιότητας  που οδηγεί σε σωρεία ακυρώσεων στα τουριστικά καταλύματα.

Τα ερωτήματα που θέτουν οι πολίτες είναι αμείλικτα:

Ποιος επιτελικός φωστήρας  αποφάσισε να κλείσουν όλα τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη;

Τι κάνει ο Υφυπουργός  Μακεδονίας Θράκης;

Τι κάνει το Γραφείο Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη;

Ποιος αποφασίζει τελικά γι’ αυτόν τον τόπο και γιατί διαψεύδονται συστηματικά οι ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου;

Ποιος θα απολογηθεί για το νέο «επιτελικό φιάσκο» με τα σύνορα και την οικονομική καταστροφή που έχει προκληθεί στην περιοχή;».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνεχίζεται η κόντρα στο δήμο Αβδήρων

Συνέχεια στη δημόσια διαμάχη για την τύχη των κοινωφελών επιχειρήσεων των καποδιστριακών δ…