Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ CAS: Έφτασε η ώρα της κρίσης για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Ξάνθη

CAS: Έφτασε η ώρα της κρίσης για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Ξάνθη

0

Εκδικάστηκε το πρωί της Δευτέρας η επίμαχη υπόθεση

Το πρωί της Δευτέρας εκδικάστηκε η επίμαχη υπόθεση με τον Ολυμπιακό να στρέφεται κατά των ΕΠΟ, ΠΑΟΚ και Ξάνθης και τον ΠΑΟΚ κατά της ΕΠΟ.

Το CAS /TAS έχει ανακοινώσει στις 3 Ιουλίου ότι η εκδίκαση θα γίνει στις 6 του μήνα. Δηλαδή τη Δευτέρα το πρωί. Οι υποθέσεις συνεκδικάστηκαν και πέραν των υπομνημάτων και των όποιων αναφορών το προεδρείο άκουσε τι έχει να πει η κάθε πλευρά και προφανώς σε αυτήν την διαδικασία λόγο είχε και η Ξάνθη.

Ο Ολυμπιακός στρέφεται κατά της ΕΠΟ (λόγω της απόφασης της αρμόδιας επιτροπής της), του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, ζητώντας τα προβλεπόμενα κατ’ αυτόν, ήτοι υποβιβασμό. Ο ΠΑΟΚ στρέφεται κατά της ΕΠΟ αξιώνοντας να πάρει πίσω τους 7 βαθμούς, που του έχουν αφαιρεθεί λόγω της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη. Από τις εμπλεκόμενες πλευρές και από την ΕΠΟ έχει ζητηθεί να βγει απόφαση πριν τις 19 Ιουλίου, οπότε τελειώνει το φετινό πρωτάθλημα της Λίγκας, κάτι πιθανό να συμβεί.

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΕΠΟ έχουν εμπιστευθεί την υπόθεση σε δικηγορικά γραφεία του εξωτερικού εκτός από τους δικούς τους δικηγόρους. Το CAS είχε ενημερώσει ότι έκανε δεκτούς τους διαιτητές που επέλεξαν οι δύο σύλλογοι. Ο ΠΑΟΚ επέλεξε τον Γερμανό, Ούλριχ Χάας και ενώ οι ερυθρόλευκοι διάλεξαν τον Ιταλό Λουίτζι Φουμαγκάλι. Επιπλέον ο Ολλανδός δικηγόρος Μάνφρεντ Πίτερ Ναν, που είναι στο CAS από το 2002, είναι ο άνθρωπος που αναμένεται να προδρεύσει τις υποθέσεις των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΑΟΞ: Παρουσίαση των αρχηγών και των αριθμών στις φανέλες που επέλεξαν οι παίκτες

Ανακοίνωσε τον Σέρβο αμυντικό Πέτροβιτς η ξανθιώτικη ομάδα Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ συνεχίζει την πρ…