Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αποχαιρετούν την Ξάνθη οι Μπαριέντος και Κάστρο

Αποχαιρετούν την Ξάνθη οι Μπαριέντος και Κάστρο

0

Με ευχαριστίες και ευχές για νέες μέρες δόξας

Με το φινάλε της σεζόν έχουμε παράλληλα και τη λήξη συμβολαίων για δύο ακόμη ξένους παίκτες της Ξάνθης, τον Ουρουγουανό Ζεάν Μπαριέντος και τον Αργεντινό Ματίας Κάστρο, οι οποίοι αποχαιρετούν την ομάδα με ευχαριστίες και ευχές.

Ο 29χρονος Ουρουγουανός χαφ Ζεάν Μπαριέντος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2019, και σε ενάμιση χρόνο παρουσίας στον σύλλογο μέτρησε 43 συμμετοχές έχοντας σκοράρει και 3 τέρματα.  Στο μήνυμα του ο Ουρουγουανός μέσος ανέφερε:

“Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το χρόνο και τις αναμνήσεις στην ομάδα της Ξάνθης, στους φανταστικούς και ένθερμους φιλάθλους της και στη διοίκηση και το προσωπικό της ομάδας που ήταν πάντα στο πλευρό μου. Εύχομαι στην ομάδα της Ξάνθης να βρει το δρόμο της και να ζήσει ξανά μέρες δόξας!”

Ο Αργεντινός φορ Ματίας Κάστρο με διπλή θητεία στην ομάδα, αρχικά από το καλοκαίρι του 2017 έως το καλοκαίρι του 2019 και επέστρεψε ξανά τον Γενάρη του 2020, μετρώντας συνολικά 65 συμμετοχές έχοντας πετύχει 11 τέρματα(9 στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο).

Στην ανάρτηση του ο Ματίας Κάστρο αναφέρει: “Μια άλλη σεζόν τελειώνει με δύσκολες στιγμές που ξέραμε πώς να ξεπεράσουμε, φτάσαμε στο στόχο με πολλή προσπάθεια. Είμαι ευγνώμων που ήμουν μέλος αυτού του συλλόγου, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς, όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στην Ξάνθη που μας βοήθησαν πάντα και συνοδεύουν τους συναδέλφους μου που τους εύχονται το καλύτερο και ότι μπορούν να βρουν το καλύτερο για τον καθένα. Εύχομαι η Ξάνθη να ξαναβρεί τους χρόνους δόξας. Εις το επανιδείν”

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…