Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΟΞ: Με 10 παίκτες από την Ακαδημία θα πάει για μπαράζ με τον Απόλλωνα

ΑΟΞ: Με 10 παίκτες από την Ακαδημία θα πάει για μπαράζ με τον Απόλλωνα

0

Υπέγραψε επαγγελματικά συμβόλαια η μισή ομάδα Κ-19

Η μισή ομάδα Νέων της Ακαδημίας, μετακόμισε στην ανδρική ομάδα υπογράφοντας επαγγελματικά συμβόλαια τις τελευταίες ημέρες, μετά και τις μαζικές αποχωρήσεις των βασικών παικτών . Πρόκειται για 10 νεαρούς παίκτες της Κ-19 ηλικίας 17-18 χρόνων που έγιναν επαγγελματίες και ανήκουν πλέον στο δυναμικό του ΑΟΞ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες. Η ΠΑΕ Ξάνθης προχώρησε στην κίνηση αυτή ώστε να συνεχίσει η ομάδα να υφίσταται σε περίπτωση που διεξαχθούν τελικά οι αγώνες μπαράζ με τον Απόλλωνα.

Τελευταίος στη λίστα των νέων επαγγελματιών παικτών υπέγραψε ο αρχηγός της ομάδας Νέων του συλλόγου, Γιώργος Τσιλιγγίρης. Ο Ερασμιώτης μεσοεπιθετικός που είναι γεννημένος τον Σεπτέμβριο του 2001 είναι γέννημα θρέμμα του συλλόγου καθώς ξεκίνησε στα τμήματα Υποδομής από τα 7 του χρόνια, έχει διατελέσει μάλιστα αρχηγός σε όλα τα επαγγελματικά τμήματα(Κ15, Κ17, Κ19). Πέρυσι ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας Νέων ενώ και τα προηγούμενα χρόνια είχε πολλές παρουσίες στον σύλλογο, ενώ είναι ξάδερφος του κίπερ του ΑΠΟΕΛ, εδώ και λίγες μέρες, Απόστολου Τσιλιγγίρη.

Ο πρόεδρος της ομάδας Αριστείδης Πιαλόγλου τους έχει ήδη υποδεχθεί στο προπονητικό της ομάδας και έχουν ξεκινήσει τις προπονήσεις τους. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές, ηλικίας 18 και 17 χρόνων είναι οι: Σταμάτης Καρανικόλας(2003), Νεκτάριος Κοτόπουλος(2002), Γιώργος Μανίσογλου(2002), Μπερκάντ Νιαζίφογλου(2002), Ηλίας Τσιτσεκίδης(2002), Κωνσταντίνος Τσαγκαλίδης(2003), Δημήτρης Τσιπούρας(2002), Κωνσταντίνος Ισαακίδης(2003), Σιμάρ Χασάνογλου(2003), Γιώργος Τσιλιγγίρης (2003).

Πηγή: sport addict

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…