Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Επιχειρηματικότητα Ζητά άμεσα μέτρα στήριξης ο επιχειρηματικός κόσμος της Ξάνθης

Ζητά άμεσα μέτρα στήριξης ο επιχειρηματικός κόσμος της Ξάνθης

0

Ψήφισμα από τους παραγωγικούς φορείς με αίτημα τα μέτρα στήριξης και την προστασία από επιθέσεις και στοχοποίηση του νομού

 

Σύσκεψη πραγματοποίησαν την Παρασκευή με αφορμή την εφαρμογή των έκτακτων μέτρων οι παραγωγικοί φορείς της Ξάνθης. Σε ψήφισμα που συνέταξαν με την ολοκλήρωση της συζήτησης το Επιμελητήριο, η ΟΕΒΕ, ο Εμπορικός Σύλλογος, ο Σύλλογος Ξενοδόχων και Τουριστικών Επιχειρηματιών, το σωματείο υφασματοπωλών και το σωματείο καφέ μπαρ ζητούν άμεσα μέτρα στήριξης για τον επιχειρηματικό κόσμο της Ξάνθης, με βάση τις προτάσεις που είχαν κοινοποιηθεί σε προηγούμενο χρόνο στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Το ψήφισμα αναλυτικά αναφέρει: «οι παραγωγικοί φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης μετά και τις τελευταίες εξελίξεις οι οποίες αφορούν το νομό μας και πλήττουν βάναυσα την επιχειρηματικότητα, από κοινού αποφάσισαν την έκδοση σχετικού ψηφίσματος κοινοποιώντας το προς όλους τους αρμόδιους φορείς, ζητώντας, επιτέλους, να αναλάβουν τις αναλογούσες ευθύνες τους, να προστατεύσουν την Περιφερειακή Ενότητας Ξάνθης στο σύνολό της και τον επιχειρηματικό κόσμο αυτής, που ποτέ δεν επανήλθε στην περιβόητη κανονικότητα.

Συγκεκριμένα ζητάμε:

-Άμεσα μέτρα στήριξης των επαγγελματιών από την Κεντρική Κυβέρνηση για τους επαγγελματίες του νομού μας σύμφωνα με την επιστολή την οποία είχαμε αποστείλει στο κύριο Πρωθυπουργό και τα κυβερνητικά στελέχη.

-Ζητούμε να προστατευτούμε από τις επιθέσεις που δέχεται το τελευταίο διάστημα η Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, εξαιτίας των ανεύθυνων δηλώσεων κάποιων αρμοδίων οι οποίες αναπαράγονται ανερυθρίαστα από τα αθηναϊκά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Σε διαφορετική περίπτωση ο επιχειρηματικός κόσμος της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες και νόμιμες ενέργειες που θα διασφαλίσουν την επιβίωση της επιχειρηματικότητας, την εργασία όλων των συναδέλφων επαγγελματιών, την διασφάλιση των θέσεων εργασίας αλλά πάνω από όλα το κύρος του επιχειρηματικού κόσμου και της κοινωνίας της ακριτικής Ξάνθης».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επιχειρηματικότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σε ισχύ το «Καλάθι των Νονών» – Έρχεται και το «Καλάθι του Πάσχα»

Παραμένει ενεργό το «Καλάθι της Σαρακοστής» έως τις 4 Μαΐου Από εχθές Δευτέρα 22 Απριλίου …