Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Βούτηξε για ψαροντούφεκο και έβγαλε ανθρώπινο κρανίο!

Βούτηξε για ψαροντούφεκο και έβγαλε ανθρώπινο κρανίο!

0

Αντιμέτωπος με ένα μακάβριο θέαμα στην θαλάσσια περιοχή των κατασκηνώσεων, γνωστή και ως “Αρκούδα”

Το αποκόλλησε με μαχαίρι από τον βράχο που ήταν σφηνωμένο και ειδοποίησε την Λιμενικό Τμήμα Λάγος

 

Μ΄ένα μακάβριο και ανατριχιαστικό θέαμα βρέθηκε αντιμέτωπος κάτοικος της περιοχής των Αβδήρων κατ;q την διάρκεια κατάδυσης με ψαροντούφεκο στην θαλάσσια περιοχή κάτω από τις Κατασκηνώσεις – γνωστή ως “Αρκούδα”, όπου πήγε να βουτήξει μαζί με τα δύο του παιδιά. Ειδικότερα όπως μας διηγήθηκε στην σχισμή ενός βράχου είδε ένα απόκομμα από ανθρώπινο κρανίο.

Ήταν σφηνωμένο στη σχισμή ενός βράχου

Μάλιστα το θέαμα ήταν ιδιαιτέρως αποκρουστικό καθώς πίσω του είχαν φυτρώσει κάτι κόκκινα φυτά που έβγαιναν από τις οπές του κρανίου και του προκαλούσαν φρίκη. Ο έμπειρος δύτης κράτησε την ψυχραιμία του και με μαχαίρι αποκόλλησε το κρανίο από τον βράχο. Αμέσως ειδοποίησε το Λιμενικό Τμήμα Λάγος που έσπευσε και το παρέλαβε για να το αποστείλει για εξέταση στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. ενώ προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Να σημειώσουμε ότι όπως αναφέρουν έμπειροι δύτες, η περιοχή επηρεάζεται από ανατολικούς ανέμους που σημαίνει ότι εκεί ξεβράζεται ότι έρχεται από ανατολικά. Επίσης δεδομένου ότι κοντά βρίσκεται το αρχαίο λιμάνι των Αβδήρων υπάρχουν εικασίες ότι μπορεί να πρόκειται για αρχαίο απόκομμα κρανίου.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…