Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Συγχαρητήρια του Δήμου Ξάνθης για την άνοδο του Αρίωνα στη Γ΄Εθνική μπάσκετ

Συγχαρητήρια του Δήμου Ξάνθης για την άνοδο του Αρίωνα στη Γ΄Εθνική μπάσκετ

0

Και για την πρωτιά της ομάδας στο πρωτάθλημα των εφήβων

Τα συγχαρητήριά του στην ομάδα μπάσκετ του Αρίωνα απευθύνει ο δήμος Ξάνθης με σχετική ανακοίνωσή του. Αναφέρει η ανακοίνωση:

«Ο Δήμος Ξάνθης συγχαίρει την ομάδα μας ΑΡΙΩΝ ΓΑΣ  Ξάνθης που πέτυχε την άνοδό της   στην   Γ’ Εθνική  κατηγορία Ανδρών ΕΟΚ της περιόδου 2020–2021 και ταυτόχρονα ανακηρύχθηκε πρωταθλητής στην κατηγορία των Εφήβων.

Η ομάδα του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ έχει  συνέχεια,  διάρκεια και εξαιρετική παρουσία στο άθλημα του μπάσκετ,  εκπροσωπώντας   επάξια την Ξάνθη στο Πανελλήνιο

Ευχαριστούμε θερμά τους αθλητές, τις αθλήτριες, τους γονείς και υποστηρικτές της ομάδας, τη διοίκηση και τους προπονητές,  που καταβάλουν με πλήρη συγκρότηση κάθε προσπάθεια ώστε να διασφαλίζεται το αθλητικό πνεύμα, το «ευ αγωνίζεσθαι» και έτσι κάθε επιτυχία να έχει νόημα και αξία.

Ο Δήμος Ξάνθης είναι κοντά στη συνολική προσπάθεια που πραγματοποιείται στο χώρο του αθλητισμού στην Ξάνθη και θα συνεχίσει να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις στον αθλητισμό που συμβάλει στην καλή υγεία, δημιουργεί αξιόλογα πρότυπα, προσφέρει στην εξωστρέφεια της περιοχής μας.»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κόντρα ΑΟΞ-Ορφέα για το ιδιοκτησιακό του γηπέδου

Ο ΟΡΦΕΑΣ Ξάνθης καλεί τον Ερασιτέχνη να υπογράψει σύμβαση χρησιδανείου αορίστου χρόνου, γι…