Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Στοχοποίηση της Ξάνθης καταγγέλλει ο Μανώλης Τσέπελης

Στοχοποίηση της Ξάνθης καταγγέλλει ο Μανώλης Τσέπελης

0

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega διαμαρτυρήθηκε για «μπουλινγκ» που δέχονται οι ξανθιώτες

Την στοχοποίηση της Ξάνθης και των κατοίκων της για το θέμα της διασποράς του κορωνοϊού καταγγέλλει, ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, μέσω του «MEGA Μag».

Όπως υπογράμμισε ο δήμαρχος, η περιοχή και οι κάτοικοί της έχουν στοχοποιηθεί και υφίστανται «μπούλινγκ», καθώς επικρατεί η εικόνα ότι πρόκειται για υπερεστία του ιού.

«Έχουν ληφθεί 4.500 δείγματα για κορωνοϊό στην πόλη της Ξάνθης και 6.000 σε όλο το νομό. Βγήκαν θετικά 12 κρούσματα και αυτά με ελαφριά μορφή. Ας γίνουν τα ίδια τεστ σε πόλη με τον ανάλογο πληθυσμό, να δούμε πόσοι θα βγουν θετικοί στον ιό» σημείωσε.

«Δεν γίνεται να τραβάμε αυτό το μπούλινγκ. Είμαστε μια πόλη νεκρή, χωρίς επισκεψιμότητα. Τέτοια φτωχοποίηση δεν έχει περάσει ποτέ ο νομός μας. Παράλληλα βιώνουμε μια απαξίωση. Πηγαίνουν δημότες μας σε άλλους νομούς και δεν τους δέχονται στα ξενοδοχεία. Δεν είμαστε λεπροί. Έλεος. Είναι ντροπή. Το καταγγέλλω» τόνισε για το πώς αντιμετωπίζονται οι δημότες του εκτός νομού αλλά και για τις οικονομικές προεκτάσεις της πανδημίας.

«Η πανδημία είναι στη ζωή μας. Δεν έχει φύγει και Δεν κάνει διακρίσεις. Να είμαστε ψύχραιμοι. Να αντιμετωπίζουμε τα θέματα αυτά όπως πρέπει» επισήμανε με νόημα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το στοίχημα της κυβέρνησης μετά την πρόταση δυσπιστίας και το όριο του 30%

Κρίσιμο πλέον για την κυβέρνηση το κοντέρ των ευρωεκλογών, το οποίο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητ…