Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σύσκεψη στο δημαρχείο Ξάνθης με Τσιόδρα και Χαρδαλιά

Σύσκεψη στο δημαρχείο Ξάνθης με Τσιόδρα και Χαρδαλιά

0

 Για την εφαρμογή του νέου επιχειρησιακού σχεδίου

Στην Ξάνθη αναμένονται σε λίγη ώρα ο καθηγητής επιδημιολογίας Σωτήρησης Τσιόδρας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, με αφορμή την έναρξη εφαρμογής των έκτακτων μέτρων που αποφασίστηκαν χθες για την ΠΕ Ξάνθης.

Θα συνοδεύονται από την ομάδα πρώτης απόκρισης της ΓΓΠΠ, καθώς και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και θα φτάσουν με ελικόπτερο Super Puma του Π.Σ. για τον συντονισμό της εφαρμογής των έκτακτων μέτρων που ελήφθησαν στην περιοχή μετά τον εντοπισμό νέων κρουσμάτων.

Ειδικότερα, οι κ. Χαρδαλιάς και Τσιόδρας αναμένεται να αφιχθούν στις 8.45 στο ελικοδρόμιο του Νοσοκομείου Ξάνθης, ενώ στις 9.30 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο δημαρχείο Ξάνθης με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο, τους δημάρχους της ΠΕ Ξάνθης και τους επικεφαλής των εμπλεκόμενων φορέων στην εφαρμογή του νέου πλαισίου περιοριστικών μέτρων.

Λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου στην περιοχή της Ξάνθης, όπου προέκυψαν και νέα 15 θετικά κρούσματα, αποφασίστηκε να τεθεί σε εφαρμογή το Επιχειρησιακό Σχέδιο «Ημέρα 0 – Ημέρα 7 – Ημέρα 14», κατά το οποίο κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ θα μεταβούν στην περιοχή για να πραγματοποιήσουν εκτεταμένους ελέγχους.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

1 εποχική πρόσληψη στο δήμο Τοπείρου

Έως σήμερα η υποβολή των αιτήσεων   Την πρόσληψη προσωπικού (2) δίμηνης απασχόλησης κ…